Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 37

Thread: zakupy w CHIŃSKIM sklepie.

A może u nich wszystko czyta się odwrotnie i tak naprawdę jest to szkło
    MSU L8.2\f mm07-42 FE.
    Taki trochę bardziej szeroki kąt.

Bywalec

Quote Originally Posted by ela24 View Post
    kolego, poszukaj na tablica.pl "canon 5d mark II" - z obiektywem 24,70 kosztuje ok. 3k...... więc coś tu jest "nie halo" :-p
    5d2+ 24-70 za 3k ?? to też chyba z chin....termos i pudełko na kanapki w kształcie 5d2

Pełne uzależnienie dinderi's Avatar

kolego, poszukaj na tablica.pl "canon 5d mark II" - z obiektywem 24,70 kosztuje ok. 3k...... więc coś tu jest "nie halo" :-p
    O rany!!! Koraf mial rację. Nie sądziłem, że ktos może być aż tak naiwnym, żeby wziąć to co pisze na poważnie.

Ela24, ta strona to oszustwo. Wyślesz pieniądze i nigdy nie zobaczysz ani pieniędzy,a ni sprzetu. Tym razem pisałem absolutnie serio!
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Dopiero zaczyna cichy1983's Avatar

Ela24 skąd wzięłaś taki przelicznik waluty?? bo może ja coś źle licze ale mi wychodzi dokładnie 4738.0664 PLN+ koszty transportu + cło + inne opłaty wychodzi że w Polsce kupił bym dwa takie obiektywy bez ryzyka
    dużo chęci mało jeszcze umiejętności...

oj tam, juany, czy jeny co za różnica?
    canon, olympus

Dopiero zaczyna

Quote Originally Posted by dinderi View Post
    O rany!!! Koraf mial rację. Nie sądziłem, że ktos może być aż tak naiwnym, żeby wziąć to co pisze na poważnie.

Ela24, ta strona to oszustwo. Wyślesz pieniądze i nigdy nie zobaczysz ani pieniędzy,a ni sprzetu. Tym razem pisałem absolutnie serio!

doskonale zrozumiałam twoją wypowiedź
    carl zeiss jest niemiecki, więc analogicznie u nas powinien kosztować mniej... itd, itd.

dałam Ci cynk do tablica.pl - chciałam Ci uświadomić, że jako tako można nabyć podróbę w niezłej cenie...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Quote Originally Posted by cichy1983 View Post
    Ela24 skąd wzięłaś taki przelicznik waluty?? bo może ja coś źle licze ale mi wychodzi dokładnie 4738.0664 PLN+ koszty transportu + cło + inne opłaty wychodzi że w Polsce kupił bym dwa takie obiektywy bez ryzyka
    jak to niby policzyłeś?
    skąd masz te koszty transportu?
    Last edited by ela24; 27-03-2012 at 06:25 PM. Reason: Automerged Doublepost

ela24, Chiny i Japonia mają inną walutę z przelicznikiem tak z 10 razy innym
    Tylko znaczek jest ten sam, ale sklep jest Chiński a nie Japoński, więc obiektyw nie kosztuje 400 zł tylko 4000 zł ;P
    canon, olympus

Dopiero zaczyna

Quote Originally Posted by lMl View Post
    Tylko znaczek jest ten sam, ale sklep jest Chiński a nie Japoński, więc obiektyw nie kosztuje 400 zł tylko 4000 zł ;P

myślisz? sprawdzałam znaczek, i wyskoczyły mi JENY - więc tym się głównie zasugerowałam
    czyli jednak moje marzenia legły w gruzach

ale co powiedzie na te CANONY 5D MKII z tablica.pl ?

Pełne uzależnienie tombas's Avatar

Quote Originally Posted by lMl View Post
    no i wszystko zepsułeś, a maiło byc tak pieknie;-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

ale co powiedzie na te CANONY 5D MKII z tablica.pl ?
    po pierwsze powiem: nie krzycz! a po drugie to omijaj je z daleka, jak nie chcesz wtopic kasy, piątka z elką za nieco ponad 3K? I dont think so...
    Last edited by tombas; 27-03-2012 at 06:39 PM. Reason: Automerged Doublepost
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Canony pewnie z ciężarówki wypadły. Nic nowego na rynku.
    ela24, ale dlaczego sprawdzałaś znaczek zamiast waluty skoro wiesz, że to chiński sklep i jakim cudem chiński sklep miał sprzedawać coś w walucie z innego kraju?
    canon, olympus

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast