Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Nowe trendy w fotografii ślubnej

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

U mnie jedynie wzrok przyciągnęło to z fontanny na skwerze w Gdyni. Reszta słaba.
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    Bardzo popularnym knyfem jest odbicie w bocznym lusterku samochodu...na przykład, ale pisząc o 'podpatrzeniu' nie miałem na myśli 'efektu podpatrzenia'. Cóż wiosna idzie, krew w małolatach się gotuje. Zależy Ci, to sypniesz sianka i voila
    Jak podsypiesz sianka to będziesz miał co najwyżej to co na tym obrazku Gustawa Klimta:
    http://prywatne-muzeum.blog.onet.pl/...,ID307421477,n Dla mnie jest to mistrzostwo świata jeśli chodzi o namiętność. Patrzysz na ten obraz i wiesz kto i gdzie ma mokro i co będzie za chwilkę. Ręce, usta... ale to obraz. Na zdjęciu to trudniej zrobić.

Jeśli chodzi o knyf to oglądający zdjęcie powinien czuć się jak powiedzmy podpatrywacz. Coś nieostrego i ciemnego na pierwszym planie częściowo zasłaniającego akcję.

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Bo Klimt to się na 'robocie' znał jak mało który, tylko jego malarstwo mi akurat nie pasuje. Można zawsze inspiracji poszukać w poezji. Dobry był Kazimierz Przerwa-Tetmajer (kto wie, może nawet lepszy od Klimta). Wierzę że dasz radę :-D
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Fakt faktem, ostatnio coś poszło "nie tak jak trzeba". W jednym z pisemek ogarnąłem zdjęcie faceta, jak siedzi na kiblu... I nie, to nie był świerszczyk (tym bardziej z facetami!), a cała sesja była pociągnięta właśnie w "zmysłowym" klimacie. Chyba wolałem modę na holgę i dragana
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów