11 wygląda jak z wieczora kawalerskiego bardziej. Mnie pasuje fota z kolanem.
Ja bym przerobił 8 aby ta pani na zdjęciu piłowała paznokcie. Byłoby bardziej erotyczne. A w tym przypadku 7 nie powinna wygrać bo linie horyzontu wstawili w złe miejsce. Ja od jakiegoś czasu kombinuję z namiętną fotografią i nie jest to takie proste i oczywiste.
Z namiętną fotografią to spróbuj tak: panna młoda, najlepiej mulatka, wyciąga ustami gwoździe z deski (do krojenia chleba?), a w tym samym czasie pedicurzystka dłubie w nosie... taka chwila namiętnego relaksu
#7 nie wygrała bo to zdjęcie ślubne, wygrało bardzo podobne zdjęcie wakacyjne![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Będę musiał stawiać gwiazdkę. Ostatnie zdanie napisałem na poważnie. Strasznie trudno na zdjęciach uchwycić namiętność. I nie mam na myśli aktorów. Z modelem i modelką jest to w zasadzie niemożliwe. W plenerze jest łatwiej ale jest sporo komplikacji.
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 23-03-2012 o 21:23 Powód: Miażdżyca...
slaby art, sponsorowany?
A z 'podpatrzenia' Cię nie interesuje? Tak na poważnie to nie ma rzeczy niemożliwych, mogą być jedynie nieopłacalne. Aktor też może być modelem, a w zasadzie bardziej studenci szkół teatralnych.
Art sponsorowany? Chyba nie - już pismaki nie mają o czym pisać to się wzięli za fotografię ślubną![]()
Jestę fotografę
Jak wiesz fotografia kłamie i z „podpatrzenia” marnie fotograficznie wychodzi. Nie mniej istotna uwaga. Jak uzyskać efekt „podpatrzenia” Dziurka od klucza i inne dziurawe serca odpadają.
Bardzo popularnym knyfem jest odbicie w bocznym lusterku samochodu...na przykład, ale pisząc o 'podpatrzeniu' nie miałem na myśli 'efektu podpatrzenia'. Cóż wiosna idzie, krew w małolatach się gotuje. Zależy Ci, to sypniesz sianka i voila![]()
Jestę fotografę