Pokaż wyniki od 1 do 10 z 112

Wątek: Canon 40d czy 500d

Mieszany widok

Uzależniony Awatar flankerp
    Miasto
    Cork, Ireland

Domyślnie

Może dużo lepsza nie jest, ale łatwiej kuipić w dobrym stanie a i jest to nowsza konstrukcja jakby nie było

Przy sugerowaniu się 50D głównie miałem na myśli wiek sprzętu... No ale przyznasz, że matryca jest już lepsza od 40D
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    I nie musi być szybszy - wierz mi, że jeśli idzie o fotografię ruchu tu sporą przewagą jest tryb seryjny
    Między inymi dlatego 7D bije na głowe 40, 50 i 500 D razem wzięte
    Poza tym system pomiaru w 7D jest niesamowity... Wiem co mówie, bawiłem się tym sprzętem. Ani 40D ani 50D nie porównasz
    Ostatnio edytowane przez flankerp ; 25-03-2012 o 14:29 Powód: Automerged Doublepost
    Zepsuty Canon 500D + Grip czekający na upgrade | C17-55 2.8 IS, C75-300 USM, C50mm 1,8 | Nissin Di622 Mark II, 2x YN460 + Phottix Aster | Benro A1980F + B-00+PU-40 M8 | Garść filtrów kolorowych dla Cokin P |

Pełne uzależnienie Awatar dziobolek
    Miasto
    Dublin/Ireland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez flankerp Zobacz posta
    Może dużo lepsza nie jest, ale łatwiej kuipić w dobrym stanie a i jest to nowsza konstrukcja jakby nie było

Przy sugerowaniu się 50D głównie miałem na myśli wiek sprzętu... No ale przyznasz, że matryca jest już lepsza od 40D
    Zapewne pod względem rozdzielczości. Ale niektórzy twierdzą, że jednak 40D miał lepszą...

Poza tym...
    Cytat Zamieszczone przez flankerp Zobacz posta
    Jak już masz parcie na lepiej (bardziej pro) wyglądający sprzet to dołóż trochę i kup 50D...
    Cytat Zamieszczone przez besa5 Zobacz posta
    ...Proszę również nie pisać, że lepiej kupić 50d...
    Jeśli ja miałbym sugerować lepszy sprzęt, to polecam Pentax K-5 i tyle w temacie
    Pozdrówka!
    "Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
    Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"

50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
    tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów