Nie. Zdjęcia z korpusów od 350D w górę do 60D/600D nie uległy zmianie. Nie ma dokładnego określenia, że jeden aparat robi lepsze zdjęcia od drugiego. Było już wiele razy o tym. Obrazek z 500D niczym się nie różni od obrazka z 20D. W 60D/600D można zobaczyć minimalnie lepszy obrazek.
Jeżeli "niska cena" to dla ciebie precyzyjnie, to wolę nie myśleć jak precyzyjne zdjęcia robisz.Na dodatek PRECYZYJNIE oprócz chęci wydania PRECYZYJNIE OKREŚLONEJ kasy
Tylko, że jakbyś "precyzyjnie" i dokładnie, ze zrozumieniem przeczytał tekst, to znalazłbyś pewien fragment. W którym, to autorka stwierdza, że ciężar nie ma wielkiego znaczenia, podobnie wielkość.AF, seria, szybkie przełączanie AF czy inne "przewagi" 40d nie mają większego znaczenia, a waga i owszem
Tyle krzyku o jedną zmianę? Ty zamieniłeś. Nie każdemu odpowiada, to co oferuje 40D. Jeśli koleżanka będzie fotografować obiekty w ruchu, to nawet jasne szkło podpinane do 450D jej nie pomoże.Z tego właśnie powodu (górskie wycieczki) zamieniłem 40d na 450d, a przy okazji zyskałem na lepszym obrazie i mam mniej problemów z korygowaniem
ekspozycji (450d lepiej trafia).