jakbym widział wczesniej te fotki już gdziesjeżeli są Twoje to bardzo dobre.
Canon 5d mark II + C28 1.8 + Sigma 50 1.4 + C85 1.8 + Lampy i dodatki.
Tak moje kilka dni temu robione na stawach
no wlasnie, calkiem spoko fotki - jak dla mnie tekst z poczatku falszywa skromnoscia zalatuje ;-)
ostrosc, ekspozycja prawie wszedzie tip top - technicznie wszystkie fajne.
1. ksiezyc - nie probowalem nigdy czy to latwo czy trudno zrobic taka fote, ale podoba mi sie - gratuluje ;-)
to co mnie troche razi - przede wszystkim na pozostalych, to kadrowanie - za ciasno jakos, za malo przestrzeni (to ptaki w koncu). moze to wynika z przyciecia gory i dolu...
i jeszcze jedna rzecz, z ktora ja swoja droga tez mam problemy przy zwierzetach - zawsze odwracaja sie jakos tylkiem... ;-)
2. fajne, ale nie byloby lepiej jak by sie udalo pokazac odbicie w wodzie cale i zeby skrzydla byly dalej od gornej krawedzi?
3. to mi sie chyba najbardziej podoba, ale tez mysle, ze byloby lepsze z wieksza iloscia tla i przestrzeni... jak by sie czepiac to moze ewentualnie troche FF
4. to jedyne kompletnie na nie - w sensie tematu (widze je w galerii z podpisem "Bialy ptak od d... strony" ;-)).
5 i 6. podobnie dobre jak 2 i 3
Dla mnie amatora zdjęcia super.
Jeden tylko mankament dla mnie jak widzę zdjęcia w grupie to lubie widzieć w nich wspólny czynnik, temat czyli bez zdj 1 (księżyca) post prezentowałby się znacznie lepiej.
Daj więcej zdjęć
CANON 60D_Tamron 17-50 f/2.8 VC_ C85 1.8_430ex II
najlepsze dla mnie ujęcie to 3. Super kadr.
Trochę tam w plecaku.
bardzo fajne
Trzy ostatnie, ciekawy pomysł, zainspirował mnie do czegoś.. ale można to było jakoś ciekawiej kadrować, podobnie jak z wcześniejszymi.
2 x body, 3 x szkło, 3 x lampa, itd, itp..
Przy trzech ostatnich jakie miałeś oświetlenie oraz czy woda była gazowana czy też nie![]()
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L