Jest, ale leciutko. Natomiast mi to kompletnie nie przeszkadza, a nawet IMO dodaje uroku, bo materiał spodni jest "sztruksowaty", czyli po prostu ma fakturę, a tak wyszłaby zbyt wraźna i za bardzo rzucała się w oczy. Ale to wyjątek bo normalnie mnie szlag trafia jak poruszę.zdjecie wydaje sie poruszone
Co do malowania to dopiero na zbliżeniu widać.Manicurzystka do **** - tym razem nie ja.
![]()
Co to jest ZEIS Softar? Zainteresuje mnie?+ ladny sofcik z przeswietleniem ( ZEIS Softar? czy PS? )![]()
Robione w PS przy pomocy USM i gaussian blur głównie.
Aha - dodam, że zdjęcie w oryginale NIE jest prześwietlone - po podniesieniu kontrastu wyszło dopiero - ale znowu wyjątkowo nie przeszkazda mi tutaj to wypalenie, chociaż mógłem go "zatuszować" to nie chciałem już robić fotomontażu.
Dzięki za krytykę - ludzie to katastrofa dla mnie i nie za bardzo mi to jeszcze wychodzi, ale powolutku do przodu.
BTW - mam jedno rewelacyjne IMO zdjęcie z tej sesji - po prostu klimat niemalże perfekt - ale modelka nie zgodziła się na pokazanie w sieci, więc zostaje ew. odbitka.O dziwo na 58 fotek w 2 godz. aż 45-50 jest "pokazywalna" ludziom, no i "aż" jedno takie jakie chciałem.