Strona 14 z 17 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 172

Wątek: Fotografia ślubna - polecane linki

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    szczerze, to te zdjęcia nie zachwycają.
    Tak się składa że mój kolega wybrał tego fotografa na ślub, może będzie dobrze

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lajf_entusiast Zobacz posta
    Nie wiem czy został wymieniony już czy nie - bo trochę stron wątku istnieje - ale chciałam zapytać - co myślicie o galerii tego fotografa:
    http://fotograf.info.pl/
    niedawno stałam przed wyborem fotografa ślubnego, tego brałam pod uwagę, ale w końcu zdecydowałam się na Studio Foto które zrobi mi i film i zdjęcia i trochę taniej niż ten Pan. Ale, kiedy prezentował się na Targach Ślubnych zrobił na mnie wrażenie. Zwłaszcza dzięki zdjęciom z głównej strony galerii.
    Czy mam rację? Powiedzcie wy - na pewno dobrze się na tym znacie
    a można wiedzieć ile chciał ten i ile cię będzie kosztował ten dwa w jednym?
    bo ten... nie powala

Uzależniony Awatar ElSor
    Miasto
    Ozimek (OPO)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lajf_entusiast Zobacz posta
    Nie wiem czy został wymieniony już czy nie - bo trochę stron wątku istnieje - ale chciałam zapytać - co myślicie o galerii tego fotografa:
    http://fotograf.info.pl/
    Nie wiem czy ciebie tez ale mnie strasznie wkurza ta zewn lampa i efekty z jej uzycia. Wiele z tych zdjec takze ma slaba kompozycje ... idealow nie ma ale za ta cene nie oferuje raczej zbyt wiele.
    A490+SDK
    Galeria CB | Sport CB || PhotoShop jest jak cebula . . . ma warstwy

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Ładne zdjęcia, widać że facet zna się na tym co robi. Nie chcę Cię straszyć, ale firmy 2w1 które filmują, fotografują i do tego robią to tanio to bardzo często partacze.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

jak na kraków to gośc chyba za bardzo się ceni, nawet połowy z tego bym mu nie dał bo naprawde prezentuje się dość blado. Oglądam dużo slubnych i widać różnicę pomiędzy takim fachowcem a zdjęciami innych.
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Coś już napisał

Domyślnie

Cena tego 2w1 jest dużo mniejsza - właśnie dlatego, że 2w1. Ten odstraszył mnie głównie tym, że oferował mało odbitek w cenie którą podał, poza tym - niektóre zdjęcia mnie zachwyciły - jeśli chodzi o kompozycję, światło, kadrowanie, ekspozycję obiektu fotografowanego, ale niektóre pozostawiają wiele do życzenia. Nie jestem w fotografii ślubnej jednak specjalistą, więc odejdę od krytyki. Pieniądze też grały bowiem dla mnie dużą rolę - chciałam profesjonalnie ale w średniej cenie Najchętniej sama bym biegała ze sprzętem, ale tu nie bardzo będę mogła

dave84
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dave84 Zobacz posta
    tandeta straszna.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    wejdźcie tutaj poniżej...... zobaczcie jaka lekkość jest w tych zdjęciach, i ta obróbka.....
    http://www.kissthegroom.com/
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 18-08-2010 o 13:11 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    tandeta straszna.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    wejdźcie tutaj poniżej...... zobaczcie jaka lekkość jest w tych zdjęciach, i ta obróbka.....
    http://www.kissthegroom.com/
    No no... naprawde swietne. Ale ten pan sie chyba srednim fotmatem bawil na niektorych zdjeciach bo na tych fotkach robionych na dworze wydeje mi sie ze zakres tonalny jest kolosalny i na malym formacie cos by bylo popalone.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dave84 Zobacz posta
    Zenua...

Strona 14 z 17 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów