O rany miałam wystawę i nawet o tym nie wiedziałam!
Dwa zdjęcia od prawej - moje
Po chwili zatrybiłam - 2005 rok, to wystawa potargowa. Jedyne targi ślubne w których brałam udział - choć do wystawy się przydały![]()
O rany miałam wystawę i nawet o tym nie wiedziałam!
Dwa zdjęcia od prawej - moje
Po chwili zatrybiłam - 2005 rok, to wystawa potargowa. Jedyne targi ślubne w których brałam udział - choć do wystawy się przydały![]()
Ostatnio edytowane przez Kalina ; 08-12-2008 o 20:51
Pkt 8 regulaminu forum
To był jakiś konkurs na najlepsze zdjęcie ślubne organizowane przez czasopismo Ślub Marzeń pod koniec roku 2004. Musiałaś to zdjęcie zgłosić na ten konkurs bo prace nadchodziły pocztą. Jakoś tak wyszło, że byłem w JURY tego konkursu.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
To był konkurs organizowany na tych targach ślubnych. Nic pocztą nie wysyłałam. Ale pamiętam, że ktoś mnie się chyba pytał, czy chce aby te zdjęcia były później na wystawie.
W żiri, powiadasz, byłeś:) Pamiętam, wygrało zdjęcie skaczące;) Tzn. w klimacie "hurrrrraa do góry";)
Ostatnio edytowane przez Kalina ; 08-12-2008 o 21:02
Pkt 8 regulaminu forum
Tak dokładnie to nie pamiętam. Targi były na Torwarze a te zdjęcia były poprzyczepiane do takiej metalowej siatki w jakimś przejściu. I co zamieniliśmy dwa słowa to ktoś podchodził i się o coś pytał. Mieliśmy chyba jakieś identyfikatory czy coś takiego. Ale samych zdjęć to nie pamiętam. Na tej wystawie chyba była większość z tych zdjęć.
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
dla mnie intencje Przemka były zrozumiałe od początku i nie widzę nic zdrożnego ani w idei samego wątku, ani w tym, że umieścił link do swojej strony. Miał prawo uważać, że jego zdjęcia nie plasują się w kategorii "KICZ PROJEKT", nie napisał też, że jego zdjęcia są nie wiadomo jakie. Jeżeli zna wartość swej pracy i wkłada w nią serce dlaczego nie miałby umieścić w tym wątku swego adresu www. Idąc tokiem myślenia o braku skromności dojdziemy zaraz do wniosków, że każdy link do każdej naszej strony jest brakiem skromności.
Sergiusz - po tamtych targach i konkursie uświadomiłam sobie, że jeśli chcę na tym poletku trochę dłużej zostać, to muszę wydeptać swoją ścieżkę w fotografii ślubnej.
Co mi się w sumie chyba udało![]()
Pkt 8 regulaminu forum
Tak, to bardzo logiczne. Moje zdjęcia też nie pasują do kategorii "ślubny kicz projekt", to może mam wkleić linka?
W ogóle na co ten wątek? Po to zostało stworzone podforum "Galerie -> pozostałe galerie" żeby wklejać linki do polecanych przez siebie stron.
Jak ktoś chce do własnej strony to również jest podforum "Galerie -> Galerie użytkowników" i tam można się promować.
Całe nieporozumienie wynika chyba z niefortunnej nazwy tego wątku. Pomijając styl języka to tytuł sugeruje że będą tu polecane zdjęcia najlepsze (odwrotność kiczu) i w tym kontekście niektórym wydało się mało skromne zamieszczanie linka do własnej galerii.
Z mojej strony EOT.
Kalina-
Ale w żiri były jeszcze dwie osoby tak, że to nie do końca tylko moja wina:-D. A tak na poważnie to z wiosną 2005 roku doszedłem do wniosku, że na polu propagowania fotografii ślubnej zrobiłem chyba wszystko co było do zrobienia. Ale teraz widzę, ze ciśnienie na tego typu zdjęcia powraca ze zdwojoną siłą.