Pokaż wyniki od 1 do 10 z 172

Wątek: Fotografia ślubna - polecane linki

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    no a niby co złego w tym że Przemek się chce reklamować, a przy okazji dowiedziec się co o nim myslą- lub odwrotnie...?? każdy sposób jest dobry, jak będę chciał, a bedzie to skuteczne to se tatu z adresem strony na zadzie prosiaka zrobię i na miasto puszczę by w końcu jakiegos klienta złapać...;-)
    madre slowa Maro,
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    no a niby co złego w tym że Przemek się chce reklamować, a przy okazji dowiedziec się co o nim myslą- lub odwrotnie...?? każdy sposób jest dobry, jak będę chciał, a bedzie to skuteczne to se tatu z adresem strony na zadzie prosiaka zrobię i na miasto puszczę by w końcu jakiegos klienta złapać...;-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    no Przemek z całym szacunkiem, ale to jakaś bzdura co piszesz... bo co bo winiety nie dodaje...?? Dla mnie Artur to naprawde wysoka pólka...

no Przemek z całym szacunkiem, ale to jakaś bzdura co piszesz... bo co bo winiety nie dodaje...?? Dla mnie Artur to naprawde wysoka pólka...
    nie zle mnie odczytales dla mnie jest za delikanta obrobka, za duzo sie naoglodalem na FFS i u siebie tylch heavy kolorow, juz takie zbocznie
    Ostatnio edytowane przez Przemek Białek ; 08-12-2008 o 12:23 Powód: Automerged Doublepost
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Coś już napisał Awatar giltoniel
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek Białek Zobacz posta
    nie zle mnie odczytales dla mnie jest za delikanta obrobka, za duzo sie naoglodalem na FFS i u siebie tylch heavy kolorow, juz takie zbocznie
    ja uważam, że jest ok, nie ma przerostu formy nad treścią. Widziałem mnóstwo dobrych kadrów, które właśnie obróbka zabiła. IMO Artur z wyczuciem podchodzi do "postprodukcji"

Uprawnienia umieszczania postów