nie wiem czy forumowicz zmienil muzyke czy co, ale mi bardzo odpowiada ten chilloucik![]()
W już zamkniętym wątku z kiczowatymi zdjęciami padła propozycja otworzenia wątku z dobrymi zdjęciami. Piszę tego posta tylko po to by przypomnieć że już mamy taki wątek.
Nie wiem czy został wymieniony już czy nie - bo trochę stron wątku istnieje - ale chciałam zapytać - co myślicie o galerii tego fotografa:
http://fotograf.info.pl/
niedawno stałam przed wyborem fotografa ślubnego, tego brałam pod uwagę, ale w końcu zdecydowałam się na Studio Foto które zrobi mi i film i zdjęcia i trochę taniej niż ten Pan. Ale, kiedy prezentował się na Targach Ślubnych zrobił na mnie wrażenie. Zwłaszcza dzięki zdjęciom z głównej strony galerii.
Czy mam rację? Powiedzcie wy - na pewno dobrze się na tym znacie![]()
Ładne zdjęcia, widać że facet zna się na tym co robi. Nie chcę Cię straszyć, ale firmy 2w1 które filmują, fotografują i do tego robią to tanio to bardzo często partacze.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący