Nie wiem, jak wyszło to grupowe z 1dmkIIn, bo Muflon kazał nam trzymać się nieruchomo przez 8 sekund
W każdym bądź razie moje jest takie :
Nie wiem, jak wyszło to grupowe z 1dmkIIn, bo Muflon kazał nam trzymać się nieruchomo przez 8 sekund
W każdym bądź razie moje jest takie :
O obiektywach wiem prawie wszystko
co sie nameczylem i nawyginalem by go od spodu strzelic to moje..
pomijajac fakt ze foto takie malo ciekawe heheale, za trud i wogole pozwalam sobie wystawic
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
foto Hradczan zupelnie inaczej wyglada na www niz po zapisaniu na dysiorku - po zapisaniu jest ocieploneCichyWhy
![]()
5D + L
Nie wiem, czemu po zapisaniu jest ocieplone. Wrzucałem 2 różne na ten sam plik może w cache'u masz inne.
A tutaj witraż z katedry. Cudny.
Zamieszczone przez Cichy
cholera... zaluje a jak... Praga to mekka modernistow...
Zamieszczone przez Cichy
a co to za mila i ladna dziewczyna "pod" Pazurkiem ?![]()
Ostatnio edytowane przez thorin ; 23-01-2006 o 06:30
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Thorin - cytując nie wklejaj zdjęć. Poza tym odpowiedź pod moim witrażem chyba coś nie na temat.. to raczej do Asterixa miało być.
Odswierzylem i nic - mimo to ta Cieplejsza znacznie ladniejsza od tej z www (bo ta jakas jasna i wyblakla :wink: )Zamieszczone przez Cichy
5D + L