kiedy Metus ?
kiedy Metus ?
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Jestem za. Kiedy to się odbywa?Zamieszczone przez Metus
Juz patrze do exifa, bo oczywiscie nie pamietamZamieszczone przez gietrzy
Sadzac po ogniskowych, to byla sigma 70-200/2.8 Asterixa.Kod:ISOSpeedRatings [3 =SHORT 1] = 3200 ExposureTime = 0.003125 sec ApertureValue = 2.97086 APEX = 'f2.8' FocalLength = 70 mm CameraSettings.23_FocalLength_long = 200 units CameraSettings.24_FocalLength_short = 70 units
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
Ja o mało nie spadłem z krzesła jak to zobaczyłem. Bałem się napisać, że jest super bo chcę zachować zerowe kontoZamieszczone przez Kubaman
Thx.Zamieszczone przez birez
Dobry pomyslZamieszczone przez Metus
Ja bylem w zeszlym roku ...ale niestaty Canon sie nie popisalZa to stoiska Nikona...
Edit:
ul. VITEZNA wymiata![]()
W koncu moderator - musi zachowywac pozory :>Zamieszczone przez Kubaman
Ale naprawde to bardzo mily i wrazliwy czlowiek...
Taka juz we mnie synchroniczna swietlistoscZamieszczone przez Kubaman
A teraz, po zlocie, na ktorym zaliczylem point-blank w oczy z 580ex muflona (pozdrowienia dla Leminy) i po pamietnej bitwie na flashe z asterixem (kila razy 580ex na M 1/1 + point-blank z 430ex M 1/1 w ucho
) to jestem nawet jeszcze bardziej swietlisty
(synchronicznie of course)
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
Gratulacje świetne zdjęcia !!!!
Canon 4ever
targi sią od 6 do 8 kwietnia w Łodzi oczywiście![]()
pozdrawiam
Metus
A to zimowa szkoła snowboarda
5DmkIII + 350D + Canon 70-200 F4LIS + Canon 24-70 f/2.8 + EFS 18-55 kit,Tamron 28-75 2.8 + 580 EX II + velbon sherpa i mnóstwo chęci i planów.