foto Hradczan zupelnie inaczej wyglada na www niz po zapisaniu na dysiorku - po zapisaniu jest ocieploneCichyWhy
![]()
foto Hradczan zupelnie inaczej wyglada na www niz po zapisaniu na dysiorku - po zapisaniu jest ocieploneCichyWhy
![]()
5D + L
Profile. Zdjecie jest w AdobeRGB a tego IE nie obsługuje (traktuje je jako RGB). Po zapisie na dysku Twoja przeglądarka (do zdjęc) czyta profil i prawidłowo interpretuje. Jeśli użyjesz czegoś w stylu ACDsee (nie obsługuje profili) to obraz bedziesz miał zblizony do tego co widzisz w IE, Mozilli i innych. Jednym słowem Windows i Color Management :-)Zamieszczone przez borkomar
Zdjęcia (wszystkie) fajne :-)
Janusz
Nie wiem, jak wyszło to grupowe z 1dmkIIn, bo Muflon kazał nam trzymać się nieruchomo przez 8 sekund
W każdym bądź razie moje jest takie :
O obiektywach wiem prawie wszystko
co sie nameczylem i nawyginalem by go od spodu strzelic to moje..
pomijajac fakt ze foto takie malo ciekawe heheale, za trud i wogole pozwalam sobie wystawic
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
A to zimowa szkoła snowboarda
5DmkIII + 350D + Canon 70-200 F4LIS + Canon 24-70 f/2.8 + EFS 18-55 kit,Tamron 28-75 2.8 + 580 EX II + velbon sherpa i mnóstwo chęci i planów.
Uprzedzając pytanie, które się za chwilę pojawi: nie, to nie moja fotka :-)Zamieszczone przez Jacek Kidoń
I na co mi przyszlo... Ja, milosnik natury, stalem sie "szkola"Zamieszczone przez Jacek Kidoń
zdjec samochodow... Pluje sobie w brode, ze pokazalem to zdjecie :-)
hehe nowa swiecka tradycja sie narodzila :-)Zamieszczone przez snowboarder
Bo zamiast sie polozyc, tos jakies dziwne rzeczy wyczynial...Zamieszczone przez asterix
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null