Przeciez na dlugo przed wyjazdem bylo o tym trabione na forumZamieszczone przez b'Art
.
Przeciez na dlugo przed wyjazdem bylo o tym trabione na forumZamieszczone przez b'Art
.
Vitez. Nadinterpretacja. Nie jestem głuchy i trąbienie usłyszałem, umiem także czytać. Nie napisałem w poście "czemu nie pisaliście że jedziecie" ! Wyraziłem prośbę informację o następnym wyjeździe do Pragi - być może taki się uda zorganizować. Z prostego powodu miasto piękne i kompanija silna.Zamieszczone przez Vitez
Naprawde mozemy wszedzie? Obiecujesz?![]()
![]()
Przecież napisał, że teraz nie mógł
![]()
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 07-02-2006 o 20:02
O obiektywach wiem prawie wszystko
tysh bym sobie pojechal next time....no chyba ze by jedna upierdliwa osoba jechalsa...to lepiej nie bo nie recze za siebie!!!!!!! a fotki ciekawepraga cudne miasto
Fiu, fiu Tomek mają klasę te fotki! I humor też (nieudane zdjęcie życia)Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Nareszcie pokazano Współtowarzyszkę!
Pierwsze co mi się nasunęło na myśl: fajne, normalne zdjęcia.
Niewiem czy to normalne ale zdjęcia na 1600 z delikatnym szumkiem poprostu rządzą! Tak jak 50-tka![]()
Bardzo mi pasuje ten szum.
Widzę, że u muflonów klapka w compactdrivie nie wytrzymała próby czasu. Tak jak u mnie ;-)
Bardzo przyjemne w odbiorze. Dzięki.
Przecież współtowarzyszka była już na co najmniej kilku zdjęciach... Czasem nawet Birez tulił jej.... obiektyw.Zamieszczone przez gietrzy
![]()
A coscie tacy spragnieni mojego widoku? Człeka nie widzieli, czy co?Zamieszczone przez gietrzy
![]()
Tomku: Fajne zdjecia![]()