E, ode mnie się odczepiają na miłego
A mój ulubiony tekst, który zdarzyło mi się zupełnie odruchowo i bez zastanowienia powiedzieć to: "proszę zadzwonić innym razem, bo właśnie dziecko w piasku zakopuję".
E, ode mnie się odczepiają na miłego
A mój ulubiony tekst, który zdarzyło mi się zupełnie odruchowo i bez zastanowienia powiedzieć to: "proszę zadzwonić innym razem, bo właśnie dziecko w piasku zakopuję".
canon, olympus
Gdy mnie pytają dla czego nie jestem zainteresowany taką świetną ofertą, odpowiadam, że z moich finansowych poczynań zwykłem tłumaczyć się tylko żonie, ale od jakiegoś czasu jestem rozwiedziony...
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Największym problemem jest dodatkowo to że często dzwoniący ludzie poprostu nie nadają sie do telemarketingu, słuchasz potem takiego muła jak nieporadnie chce ci coś wcisnąć, raz tylko dzwonił do mnie gościu na poziomie, to znaczy że znał sie na prowadzeniu rozmowy (i tak mu nie uległem hehe) sensownie przedstawił ofertę, nienachalnie podtrzymywał rozmowę, ale to wyjatki. A swoją drogą fajne sposobu w tym wątku poznałem, trzeba będzie wykorzystać...
Kilka moich zdjęć: http://www.fotoik.pl/index.php?akcja=autor&rid=2951
Moja galeria: http://laur.ovh.org/
Znajomy był kiedyś na jakimś kursie marketingowym czy coś w tym rodzaju i tam kolo mówił im o spamerach telefonicznych, mają oni płacone od czasu wykonywanych rozmów z "ofiarami", więc jeśli nagabywany długo tłumaczy, że nie jest zainteresowany ofertą, to działa zachęcająco na spamującego- na pewno zadzwoni za jakiś czas znowu. Szybkie "dziękuję" i natychmiastowe rozłączenie się pomaga.
mariusz11, żadnej firmie nie opłaca płacić się za czas
Za skuteczność namówienia kogoś to tak, za ilość wykonanych rozmów też, ale nie za to, jak długo wisi na telefonie.
canon, olympus
Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 25-03-2012 o 21:06
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
No proszę, a mój rekord w długości rozmowy to niemal godzina.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Kapitan Wagner