Pokaż wyniki od 21 do 30 z 70

Wątek: Spam - jak sobie radzicie

Widok wątkowy

Domyślnie

Ten wątek to do humoru i przypiąć wysoko

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    Jesli dzwonia z zastrzezonego... Odbieram i od razu mowie ze jesli nie maja odwagi przedstawic mi swojego numeru, to ja nie mam ochoty rozmawiac z przedstawicielem firmy ktora wydaje sie nie byc kompetentna ze wzgledu na brak mozliwosci zwrotnego kontaktu. Przewaznie na tym sie rozmowa konczy
    Szkoda czasu - obecnie możesz (nowe nasze prawo, operator ma obowiązek udostępnić taką usługę) zamówić usługę blokowania takich połączeń.
    Tak bardzo w skrócie:
    "połączenie nie pojawi się na Twoim telefonie, a dzwoniący usłyszy komunikat: "Abonent, którego numer wybrałeś nie przyjmuje połączeń z numerów zastrzeżonych. Jeżeli chcesz się z nim połączyć - włącz prezentację numeru"

Najbardziej natrętni są z Heyah i wszelkich kredytów czy ubezpieczeń, potrafią dzwonić co miesiąc z tą samą ofertą tej jedynej wyjątkowej okazji pozbycia się kasy na ich cel. Pytam wtedy, dlaczego moja prośba nie została uszanowana, gdy podczas ostatniej naszej takiej samej rozmowy poprosiłam ich konsultanta o zaznaczenie, że na mój numer nie życzę sobie więcej takich spamów, a konsultant obiecał to zanotować i zastosować na przyszłość - zgodnie z prawdą. Od razu jest "przepraszam i zajmę się tym" dla pani. Po kilku miesiącach w końcu zastosowali i jest spokój.

Mail? Zdecydowanie polecam gmail.
    Ostatnio edytowane przez Ariene ; 17-03-2012 o 12:27

Uprawnienia umieszczania postów