a dokladnie idac na Festiwal specjalnie odpialem ze standartowego zestawu monopodzik, bo to z ochroną z 'Fosy' nigdy nie wiadomo
a dokladnie idac na Festiwal specjalnie odpialem ze standartowego zestawu monopodzik, bo to z ochroną z 'Fosy' nigdy nie wiadomo
To smutne, ze oficjalnie cos nie zakazanego i sluzacego czemus konkretnemu - jest nielegalne![]()
No tak, ale z drugiej strony to, to jest juz chyba wpisane w zawod fotoreportera (i dziennikarza tez).Zamieszczone przez KMV10
[OT] W dodatku wrzucenie czegoś szybiutko z półki do rozpiętej torby na ramieniu jest chyba łatwiejsze niż podobne ćwiczenie z zapiętym plecakiem na plecach. Ale fakt - jak wchodzę z plecakiem do super duper marketu, to ochraniacze często próbowali mnie zatrzymać, żebym zostawił go w szafce przed wejściem, jak wchodziłem z torbą foto - to jeszcze ani razu.Zamieszczone przez KMV10
A my w Pradze na wieży TV przechodzilismy przez wykrywacz metali. Ja - z plecakiem uginającym się od żelastwa, statywem w ręku - coś tam zapipczało, ale ochroniarz od razu, że OK, to może być. Milena zaś kilka razy biegała przez wykrywacz, aż okazało się, że "zły" był... odtwarzacz MP3 i jakiś krem!
Rozumiem, ze nie posiadasz monopodu? :rolleyes:Zamieszczone przez muflon
OT - co to za krem??no i Milena to pewnie ładna dziewczna więc się nie dziwię ochroniarzowi, że ciebie brzydala puścił a ją uganiał
![]()
Myslalem zeby sie spytac co moze byc powodem - ale kto by tam Czecha zrozumial ;-)Zamieszczone przez mario1275
Szczególnie jak mówi laska nebeskaZamieszczone przez muflon
![]()