No. Oszukałem, przepraszam. Pisałem 5 zł a to całe 5.99
http://allegro.pl/ladowarka-zasilacz...185822065.html
EDIT te 99 groszy to za dedykację do Apple ;-)
No. Oszukałem, przepraszam. Pisałem 5 zł a to całe 5.99
http://allegro.pl/ladowarka-zasilacz...185822065.html
EDIT te 99 groszy to za dedykację do Apple ;-)
Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 13-03-2012 o 15:16
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Wow !
Przepięknościowe i tylko za jedyne 5,99 PLN !
Muszę to mieć !
Pozdrówka
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Masz 100% racji i wyczuwasz sprawę.
I mercedes ma 4 koła i trabant.
I jeden jeździ i drugi.
Ale jak ?
Mam nadzieję, że niebawem wyślesz na Alledrogo posiadane urządzenie nieudolnie i żałośnie udające smartfona i kupisz jedyny prawdziwy, bezkompromisowy produkt. :-D
Pozdrówka.
Ostatnio edytowane przez m_o_b_y ; 13-03-2012 o 19:42 Powód: Automerged Doublepost
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
no nie do konca. jakbym mogl, to bym wypchnal na jakiejs aukcji posiadanego ipada a w zamiam kupil cos, co przypomina normalny, sensowny tablet a nie prymitywne urzadzenie ograniczone do rezerwatu apple'a. jakiegos Asusa albo Acera.
jesli chodzi o smartfon to mam zwykle HTC i nie interesuje mnie absolutnie zmiana normalnego telefonu na kolejne urzadzenie z badziewnego rezerwatu Apple'a, gdzie rzeczy lsnia sie jak psu jaja, ale funkcjonalnie sa ograniczone do jedynej slusznej wersji obslugi wedlug producenta...
jak dla mnie to iphone nieudolnie nasladuje smartphone. mojego androida moge podpiac kabelkiem pod kompa i uzywac jako pendrive'a bez specjalnego oprogramowania. albo moge sobie skopiowac pliki (jakiekolwiek i w jakimkolwiek formacie, chocby multimedialnym) bezprzewodowo z domowego PC. a jak mi pamieci brakuje, to sobie zmieniam karte pamieci na wieksza... a! i przegladarka obsluguje flasha, wiec nie musze wlaczac PC zeby zrobic cos co tego wymaga. no ale... to jest tylko zwykly telefon, on dziala normalnie, a nie peka od wlasnego amazingu...