Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 93

Wątek: Z przygód posiadaczy iPhonów

Domyślnie

huh, "zagranico" za przycięcie sima zapłaciłem funta, ładnie sobie liczą u nas
    @Janusz Body, koniecznie zainstaluj nowego IOS (5.1), po aktualizacji bateria trzyma mi ponad 2x dłużej.
    Ostatnio edytowane przez kinimodgdynia ; 14-03-2012 o 19:53

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Czytamy nie tylko tekst ale i emotikonki

Przeoczyłem emotikon zaskoczony propozycją. :grin:
    Przepraszam.
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Bywalec Awatar savage67
    Miasto
    Starachowice/Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kinimodgdynia Zobacz posta
    ............
    @Janusz Body, koniecznie zainstaluj nowego IOS (5.1), po aktualizacji bateria trzyma mi ponad 2x dłużej.
    Trzyma dłużej trochę, ale nie zauważyłem, żeby to było 2x. Pomaga (dostępne wreszcie w 5.1) możliwość wyłączenia 3G.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia
    www albo tez flickr

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    To juz zahacza o religie i swiatopoglad "innych systemow"

Z wylaczonymi ficzerami, czyli ustawiony tak jak "inne systemy" mają jak sa ustawione na maxa , ajfon trzyma ok 10 dni bez ladowania ;-)
    Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 14-03-2012 o 23:11

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    To juz zahacza o religie i swiatopoglad "innych systemow"
    to jest blog dla kogos, kto chce przeczytac (celowej i nieobiektywnej) krytyki tego, co apple popelnia. sam fakt, ze w odroznieniu od masowych mediow, ktore bija piane na temat bog wie jakiego emejzingu apple'a, ktos krytycznie ocenia te produkty, nie zastrzegajac sobie nawet obiektywnosci, nie czyni z tego jakiejs krucjaty religijnej. to tylko w swiatopogladzie uzytkownikow apple'a popularne jest przekonanie (budowane przez m.in. media), ze tej firmy sie nie krytykuje i wszystko co ona wypuszcza jest idealne. bez uogolniania, ze wszystkich uzytkownikow gadzetow apple'a, bo tego slowo "popularne" nie znaczy...

oczywiscie, podobna krytyke mozna zrobic pod adresem wielu innych firm/produktow...

Z wylaczonymi ficzerami, czyli ustawiony tak jak "inne systemy" mają jak sa ustawione na maxa , ajfon trzyma ok 10 dni bez ladowania ;-)
    nie wiem co probujesz powiedziec... serio.
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 14-03-2012 o 23:20
    www albo tez flickr

Bywalec Awatar savage67
    Miasto
    Starachowice/Kielce

Domyślnie

........
    Ale dzwonić można ? Tak naprawdę ten telefon (?) bez włączonych "ficzerów" traci całkowicie na wartości i "magia" pryska. Inne systemy-telefony też posiadają podobne problemy. Duże wyświetlacze, wi-fi, bluetooth ( chociaż w iphone to nie wiem po co on jest), 3G , różne usługi ( np. lokalizacji) , GPS i co tam jeszcze to zjadacze energii. Nowy ajfon powinien trzymać tak jak kiedyś Nokia 6310i - 10-14 dni. To byłby dopiero bajer ..

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez savage67 Zobacz posta
    bluetooth ( chociaż w iphone to nie wiem po co on jest),
    Po to, żeby nie działał. Min. dlatego mój pierwszy i ostatni ajfon poszedł, po 3 godz. prób sparowania z radiem w samochodzie, do ludzi.

Panowie, powstrzymajcie konie! Moje obiektywne opinie, na jakie sobie pozwoliłem na fejzbuku, na tematy poruszane tutaj przez Akustyka, spowodowały, że 3 znajomych, z którymi miałem dotąd bardzo pozytywne kontakty w naturze, obraziło się na mnie tak śmiertelnie, że przestaliśmy gadać w ogóle, nie tylko w internecie. (uff, co za wielokrotna złożoność!)Trzeba pamiętać, że dla części ludzkości, Apple to wyznanie. A z wiarą się nie dyskutuje. Ona jest, albo jej nie ma. A, że ktoś wierzy w to lub to nie jest wystarczającym powodem, żeby kogos nawracać. Najlepsze nawrócenia są, kiedy dany osobnik chce się nawrócić. Siłą, to tylko płacz i zgrzytanie zębów da się załatwić.
    Skoro komuś wygodniej pracuje się na Applu, jego sprawa. Czy jest to dla niego wyznanie, czy tylko preferencja, jego sprawa.

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    to jest blog dla kogos, kto chce przeczytac (celowej i nieobiektywnej) krytyki tego, co apple popelnia.
    Nie zgodze się z tym i mam racjonalne powody. Pan "January Ogrodnik", autor bloga, znany mi jest nie tylko poprzez stronę Applefobia. I pomimo, że bardzo stara się być obiektywny, to jednak przy bliższym spotkaniu okazuje się, że jego "fobia" nosi również wszelkie znamiona religii.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Po to, żeby nie działał. Min. dlatego mój pierwszy i ostatni ajfon poszedł, po 3 godz. prób sparowania z radiem w samochodzie, do ludzi....
    A właczyles BT? moje sparowaly sie z bez problemu.... aha juz wiem... Auto masz czeskie i tam zapewne jest po czesku czyli na odwrot i BT trza wylaczyc aby dzialal.

Edit: w aucie oczywiscie.
    Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 15-03-2012 o 00:11

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

A właczyles BT? moje sparowaly sie z bez problemu.... aha juz wiem... Auto masz czeskie i tam zapewne jest po czesku czyli na odwrot i BT trza wylaczyc aby dzialal.

Edit: w aucie oczywiscie.
    Oczywiście, że włączałem. Z tym, że nie wykluczam, że w dzisiejszych Ajfonach BT działa. 3 lata temu, nie działał.
    Auto mam czeskie, ale radio Parrot hamerykańskie, made in china...
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów