Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 93

Wątek: Z przygód posiadaczy iPhonów

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Tak btw to popatrzcie co jest w apple storze (webowym) - wiekszosc akcesoriow do iphone'a do Belkin i inny chinski syf identyczny z tym za 5 pln / 1$ z ebaya. Jedyne co jest markowane przez Apple to ladowarka, bumper i te beznadziejne sluchawki ktore sa w komplecie.

Przy okazji - moj iP4 ze wszystkim wlaczonym (i to w miejscu gdzie zasieg AT&T nie do konca daje maksymalna ilosc kresek) i non stop wpiety w wifi w pracy/domu spokojnie przezywa 2 dni...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Tak btw to popatrzcie co jest w apple storze (webowym) - wiekszosc akcesoriow do iphone'a do Belkin
    Belkina akurat kojarze z przyzwoitych jakosciowo akcesoriow.

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    (...) markowane przez Apple to ladowarka, bumper i te beznadziejne sluchawki ktore sa w komplecie.
    sama ladowarka jakosciowo jeszcze jakos obleci... ale kabelek USB do podlaczania urzadzen... to jest chyba w Wietnamie na wsi robione, bo Chinczycy takiego szmelcu nie robia...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    bo Chinczycy takiego szmelcu nie robia...
    Robią, ale potem rzucają się ze wstydu z dachu fabryki: http://www.telegraph.co.uk/news/worl...n-factory.html
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

No ale za to bezprzewodową klawiaturę oraz trackpad mają na najwyższym poziomie - zarówno estetyki jak i wykonania :-) No i ceny..

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    No ale za to bezprzewodową klawiaturę oraz trackpad mają na najwyższym poziomie - zarówno estetyki jak i wykonania :-) No i ceny..
    znaczy, na poziomie takim jak Logitech?

moze wykonania. bo estetyka jest kwestia wzgledna (mnie swiecacy bialy albo srebrny nie robi) a cena to nawet nietani Logitech nie ma szansy do Apple'a. co do trwalosci, to po wielu latach uzytkowania wszelkiej masci Logitecha nie mam zludzen, ze ten sprzet jest nie do zajechania. co do Apple'a to mam raczej watpliwosci... to nie jest pod tym katem produkowane...
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

http://sklep.maclife.pl/product-pol-...zewodowa-.html

Nie mam pojęcia jak z trwałością, ale materiał(aluminium) oraz design robią wrazenie. Nawet dioda, jakby wtopiona w aluminium, nie da się jej wypatrzeć gdy nie świeci.

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    No. Oszukałem, przepraszam. Pisałem 5 zł a to całe 5.99

http://allegro.pl/ladowarka-zasilacz...185822065.html

EDIT te 99 groszy to za dedykację do Apple ;-)

Wow !
    Przepięknościowe i tylko za jedyne 5,99 PLN !
    Muszę to mieć !
    Pozdrówka
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    no ale taki adapter nie ma jedynego koszernego logo. lepiej kupic firmowy... jakosc kosztuje*, ale prawdziwy fanboy przeciez nie wylewa za kolnierz...

* - obytrzy druty w srodku sa rownie dziadowskie jak w 5-krotnie tanszym adapterze bez logo, ale aura amazingu musi kosztowac...

Masz 100% racji i wyczuwasz sprawę.
    I mercedes ma 4 koła i trabant.
    I jeden jeździ i drugi.
    Ale jak ?
    Mam nadzieję, że niebawem wyślesz na Alledrogo posiadane urządzenie nieudolnie i żałośnie udające smartfona i kupisz jedyny prawdziwy, bezkompromisowy produkt. :-D
    Pozdrówka.
    Ostatnio edytowane przez m_o_b_y ; 13-03-2012 o 19:42 Powód: Automerged Doublepost
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Mam nadzieję, że niebawem wyślesz na Alledrogo posiadane urządzenie nieudolnie i żałośnie udające smartfona i kupisz jedyny prawdziwy, bezkompromisowy produkt. :-D
    Pozdrówka.
    no nie do konca. jakbym mogl, to bym wypchnal na jakiejs aukcji posiadanego ipada a w zamiam kupil cos, co przypomina normalny, sensowny tablet a nie prymitywne urzadzenie ograniczone do rezerwatu apple'a. jakiegos Asusa albo Acera.

jesli chodzi o smartfon to mam zwykle HTC i nie interesuje mnie absolutnie zmiana normalnego telefonu na kolejne urzadzenie z badziewnego rezerwatu Apple'a, gdzie rzeczy lsnia sie jak psu jaja, ale funkcjonalnie sa ograniczone do jedynej slusznej wersji obslugi wedlug producenta...

jak dla mnie to iphone nieudolnie nasladuje smartphone. mojego androida moge podpiac kabelkiem pod kompa i uzywac jako pendrive'a bez specjalnego oprogramowania. albo moge sobie skopiowac pliki (jakiekolwiek i w jakimkolwiek formacie, chocby multimedialnym) bezprzewodowo z domowego PC. a jak mi pamieci brakuje, to sobie zmieniam karte pamieci na wieksza... a! i przegladarka obsluguje flasha, wiec nie musze wlaczac PC zeby zrobic cos co tego wymaga. no ale... to jest tylko zwykly telefon, on dziala normalnie, a nie peka od wlasnego amazingu...
    www albo tez flickr

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

No, no... Spokojnie i bez emocji. Apple i PC/window maja dokladnie te same przywary. Aplikacje z Appla tez jakos na Androidzie czy Windozie nie dzialaja wiec argument dziala w obie strony.

Jak dla mnie smartphony nieudolnie i to bardzo nasladuja iphone.
    Mojego iphone NIE MUSZE podpinac zadnym kabelkiem do Maca czy iPada bo gadaja ze soba bez kretynskich kabli.

Flash jest pelen dziur i brakuje mu zabezpieczen wiec sie specjalnie nie dziwie, ze Apple tego badziewia, wolnego, pamieciozernego i procesoro-wymagajacego nie ma ochoty uzywac.

Nienawisc to niedobra rzecz bo przyslania rozum.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

No, no... Spokojnie i bez emocji. Apple i PC/window maja dokladnie te same przywary.
    dokladnie o to mi chodzi. jednemu odpowiada jedno, innemu drugie. tylko fanboye nie przyjmuja pewnych rzeczy do wiadomosci

Jak dla mnie smartphony nieudolnie i to bardzo nasladuja iphone.
    Mojego iphone NIE MUSZE podpinac zadnym kabelkiem do Maca czy iPada bo gadaja ze soba bez kretynskich kabli.
    dla mnie to akurat jest bez znaczenia, a znacznie ma np. swoboda uzytkowania smartfona jako pendrive'a. albo tez mozliwosc swobodnego skopiowania multimediow w formacie w jakim je mam, bez dodatkowego softu...

Flash jest pelen dziur i brakuje mu zabezpieczen wiec sie specjalnie nie dziwie, ze Apple tego badziewia, wolnego, pamieciozernego i procesoro-wymagajacego nie ma ochoty uzywac.
    odkad Adobe kupil to od Macromedii - w 100% zgadzam sie z diagnoza.

sek w tym, ze na PC/Androidzie moge sobie flashblokiem kontrolowac kiedy ogladam a kiedy nie. ale mam wybor. uzytkownicy Apple'a tego nie maja...

Nienawisc to niedobra rzecz bo przyslania rozum.
    ale to nie tak. mnie po prostu kompletnie nie kreci ekosystem Apple'a, bo ma dla mnie mase wad. i smieszy mnie fanboystwo i oglaszanie wszem i wobec, jaki to iphone nie jest idealny... tylko tyle...
    www albo tez flickr

Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów