Czy ktoś może śledził, co ile czasu Adobe wypuszcza nowe PSy? Na wiosnę będę zmieniał mojego CSa a nie chciałbym miesiąc po zakupie dowiedzieć się, że jest CS3A może już coś wiadomo? Miesiąc czy dwa wielkiej różnicy mi nie zrobi.
Czy ktoś może śledził, co ile czasu Adobe wypuszcza nowe PSy? Na wiosnę będę zmieniał mojego CSa a nie chciałbym miesiąc po zakupie dowiedzieć się, że jest CS3A może już coś wiadomo? Miesiąc czy dwa wielkiej różnicy mi nie zrobi.
Jarek
No wlasnie, sam jestem ciekaw, czy nastepna wersja bedzie 64 bitowa. Moze ktos bywaly na swiatowych salonach softwarowych, cos powie![]()
No wlasnie tez niedlugo bede kupował CS`a i wlasnie w cennikach hurtowni były dwie wersje jedna w nazwie miala literki "IE" druga nie, wiecie moze co one oznaczają, przy czym wersja z IE była okolo 50 zł drozsza...
ps. cena hurtowa okolo 2300, sklepowa okolo 2800, angielska o ile sie nie myle +100zł
Kupując polską wersję, dostajesz kilka płyt. Na jednej z nich jest wersja angielska. A nawet jak zainstalujesz polską, to zawsze możesz zmienić język.Zamieszczone przez tymin3
A przy okazji, kiedyś u koleżanki usiadłem do wersji polskiej. Nie dość, że ciągle się nacinałem na naciskanie F-ileśtam,to jeszcze nie rozumiałem o czym do mnie piszą w menu![]()
Jarek
Jezu z nieba mi spadłeś! Mam w pracy CS2 w wersji PL nie CE. Jesteś pewny, że mogę zadzwonić do Wimalu i poprosić o płytkę z jedynym, słusznym interfacem?Zamieszczone przez oskarkowy
Ja sobie pokolorowałem najczęściej używane polecenia.Zamieszczone przez oskarkowy
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 22-01-2006 o 17:40
To teraz się boję, czy nie narozrabiałem. Kupując wersję CS dostałem w pudełku kilka płyt. Jedna jest polska, jedna angielska, jedna z tutorialem. Tak mi przyszło do głowy, że z CS2 będzie tak samo.. Mylę się?Zamieszczone przez gietrzy
Jarek
No właśnie podobno od wersji CS2 jest pod górkę. Numer z Ctrl nie działa, a w pudełku oprócz instalki są wygłupy Deke'a.Zamieszczone przez oskarkowy
Powracając do tematu: obstawiam CS3 we wrześniu, nie liczyłbym także na duże (90+ procent poleceń) wsparcie w 64 bitach.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 22-01-2006 o 17:46
Miejmy nadzieje ze nie, bo po polsku to tak zabardzo mi obsluga CS`a niewychodzi i co gorsza jakby niektore klawisze nie dzialały np. "[" "]"(rozmiar pędzla), "F" tryb rozmiaru oknaZamieszczone przez oskarkowy
gietrzy, zmiana jezyka z polskiego na angielski, w wersji 7 CE, byla w preferencjach. Moze w CS2 jest podobnie?
[QUOTE=gietrzy]Jezu z nieba mi spadłeś! Mam w pracy CS2 w wersji PL nie CE. Jesteś pewny, że mogę zadzwonić do Wimalu i poprosić o płytkę z jedynym, słusznym interfacem?
Czy PL i CE to różne wersje? Na rynku są reklamowane PL - czy to właśnie z nimi są kłopoty?