Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: kiedy następca CS2?

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie kiedy następca CS2?

Czy ktoś może śledził, co ile czasu Adobe wypuszcza nowe PSy? Na wiosnę będę zmieniał mojego CSa a nie chciałbym miesiąc po zakupie dowiedzieć się, że jest CS3 A może już coś wiadomo? Miesiąc czy dwa wielkiej różnicy mi nie zrobi.
    Jarek

Domyślnie

No wlasnie, sam jestem ciekaw, czy nastepna wersja bedzie 64 bitowa. Moze ktos bywaly na swiatowych salonach softwarowych, cos powie
    Pozdrawiam,

Jarek

www.jarekjaworski.net

Domyślnie

No wlasnie tez niedlugo bede kupował CS`a i wlasnie w cennikach hurtowni były dwie wersje jedna w nazwie miala literki "IE" druga nie, wiecie moze co one oznaczają, przy czym wersja z IE była okolo 50 zł drozsza...

ps. cena hurtowa okolo 2300, sklepowa okolo 2800, angielska o ile sie nie myle +100zł

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tymin3
    No wlasnie tez niedlugo bede kupował CS`a i wlasnie w cennikach hurtowni były dwie wersje jedna w nazwie miala literki "IE" druga nie, wiecie moze co one oznaczają, przy czym wersja z IE była okolo 50 zł drozsza...

ps. cena hurtowa okolo 2300, sklepowa okolo 2800, angielska o ile sie nie myle +100zł
    Kupując polską wersję, dostajesz kilka płyt. Na jednej z nich jest wersja angielska. A nawet jak zainstalujesz polską, to zawsze możesz zmienić język.
    A przy okazji, kiedyś u koleżanki usiadłem do wersji polskiej. Nie dość, że ciągle się nacinałem na naciskanie F-ileśtam,to jeszcze nie rozumiałem o czym do mnie piszą w menu
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy
    Kupując polską wersję, dostajesz kilka płyt. Na jednej z nich jest wersja angielska. A nawet jak zainstalujesz polską, to zawsze możesz zmienić język.
    Jezu z nieba mi spadłeś! Mam w pracy CS2 w wersji PL nie CE. Jesteś pewny, że mogę zadzwonić do Wimalu i poprosić o płytkę z jedynym, słusznym interfacem?
    to jeszcze nie rozumiałem o czym do mnie piszą w menu
    Ja sobie pokolorowałem najczęściej używane polecenia.
    Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 22-01-2006 o 17:40

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy
    Jezu z nieba mi spadłeś! Mam w pracy CS2 w wersji PL nie CE. Jesteś pewny, że mogę zadzwonić do Wimalu i poprosić o płytkę z jedynym, słusznym interfacem?
    To teraz się boję, czy nie narozrabiałem. Kupując wersję CS dostałem w pudełku kilka płyt. Jedna jest polska, jedna angielska, jedna z tutorialem. Tak mi przyszło do głowy, że z CS2 będzie tak samo.. Mylę się?
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

To teraz się boję, czy nie narozrabiałem. Kupując wersję CS dostałem w pudełku kilka płyt. Jedna jest polska, jedna angielska, jedna z tutorialem. Tak mi przyszło do głowy, że z CS2 będzie tak samo.. Mylę się?
    No właśnie podobno od wersji CS2 jest pod górkę. Numer z Ctrl nie działa, a w pudełku oprócz instalki są wygłupy Deke'a.
    Powracając do tematu: obstawiam CS3 we wrześniu, nie liczyłbym także na duże (90+ procent poleceń) wsparcie w 64 bitach.
    Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 22-01-2006 o 17:46

Domyślnie

Miejmy nadzieje ze nie, bo po polsku to tak zabardzo mi obsluga CS`a niewychodzi i co gorsza jakby niektore klawisze nie dzialały np. "[" "]"(rozmiar pędzla), "F" tryb rozmiaru okna

Domyślnie

gietrzy, zmiana jezyka z polskiego na angielski, w wersji 7 CE, byla w preferencjach. Moze w CS2 jest podobnie?
    Pozdrawiam,

Jarek

www.jarekjaworski.net

Skrzebowa
    Guest

Domyślnie PL czy CE

[QUOTE=gietrzy]Jezu z nieba mi spadłeś! Mam w pracy CS2 w wersji PL nie CE. Jesteś pewny, że mogę zadzwonić do Wimalu i poprosić o płytkę z jedynym, słusznym interfacem?

Czy PL i CE to różne wersje? Na rynku są reklamowane PL - czy to właśnie z nimi są kłopoty?

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów