Pamietacie film: "Pojutrze"? teraz chyba kręcą drugą część
Proroczy film...
Pamietacie film: "Pojutrze"? teraz chyba kręcą drugą część
Proroczy film...
A wiesz, że chyba wczoraj właśnie na to specjalnie spojrzałem, jaki jest temperaturowy zakres stosowalności mojej dwudzieski ...Zamieszczone przez Janusz Body
Inni mają jeszcze gorzej:
im chłodniej tym lepiej powinno być, matryca się nie nagrzewa i szumy są mniejsze... w naprawde wielkim upale szybko sie przegrzewa i szumy sa okropne..
Panowie, bez paniki mamy zimę. Poza tym pod koniec lat siedemdziesiątych i do połowy osiemdziesiątych mrozy na poziomie -20 do -25 C były normalnością i nikt się tym nie przejmował a ludzie nie zamarzali bo była władza ludowa![]()
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Zamieszczone przez KMV10
Poczytaj też o wilgotności względnej :-) "85% or less" - czyli nie używać we mgle, deszczu, przed burzą, po burzy, w tropikach, w Chicago latem, w Singapurze przez cały rok.... :-) - Najlepiej trzymac w klimatyzowanym pomieszczeniu o stałej temperaturze i wilgotności ;-) Nie wynosić na zewnątrz...
Janusz
Pamiętam czasy mojej podstawówki :-)były wtedy mrozy poniżej -30 i nikt nie panikował . Kaloryfery w szkołach pękały , to odwoływano lekcje itd . Ale taka temperatura na przełomie stycznia i lutego była traktowana jako norma i nikt nie robił z tego klęski żywiołowej .
Przyroda miala sobie czym poradzic...Zamieszczone przez KMV10
Teraz jak wytna pol drzew na swiecie a potem reszte jak bedzie chlodniej moze byc problem...
...
Większy mróz mniej robali na wiosnę :-)