Pełne RAW'y oczywiście - potrafię czytać ze zrozumieniem

.
Teraz mam też 5DMk3, ale problem z DPP ten sam. Chyba założę nowy wątek tylko na ten temat - podejrzewam że jest to kwestia zawiłości uprawnień administracyjnych w Win7. Oczywiście jestem administratorem komputera, uruchamiam DPP jako administrator, ustawiałem też próbnie DPP w trybie zgodności z Win XP - wszystko na nic.
Zainstalowałem ten sam DPP testowo na starym komputerze z Win XP i tu działa od razu jak powinno - instaluje aktualizacje szkieł, pojawia się "yes" i można aplikować DLO. Dlatego potem spróbowałem też dla DPP ustawienia trybu zgodności z Win XP na głównym kompie. Stary komp oczywiście ledwo ciągnie, więc obróbka na nim nie wchodzi w grę.
Win7 64 mam nie grzebany w ust. administracyjnych, a wszystkie próby modyfikacji uprawnień robiłem po wcześniejszym ustawieniu pkt. przywracania systemu, po czym wracałem do stanu sprzed modyfikacji gdy nie odnosiło to skutku dla DLO. Dziwny ten Win7 - aby działały droplety w PS, również trzeba było ustawić "uruchamiaj jako administrator" dla PS i Bridge. Na dzisiaj problem z DLO mam nierozwiązany i mnie to trochę irytuje madafaka.