Cos chyba nie za bardzo dziala z tym DLO, bo u mnie wyswietla sie ograniczona lista obiektywow (prawie same USM i 2 IS). Nie ma np EF 50mm 1.8 II, EF-S 18-55 IS, a to sa podstawowe obiektywy, ktore powinny byc. Czy u was sa te obiektywy w liscie?
Cos chyba nie za bardzo dziala z tym DLO, bo u mnie wyswietla sie ograniczona lista obiektywow (prawie same USM i 2 IS). Nie ma np EF 50mm 1.8 II, EF-S 18-55 IS, a to sa podstawowe obiektywy, ktore powinny byc. Czy u was sa te obiektywy w liscie?
pozdro.,
m.
Jezeli udostepniaja taki program jak DPP, ktory jest dostepny z kazdym EOS'em, to powinni zadbac o to zeby kazdy ich konsument (niezaleznie od posiadanego obiektywu) mogl kozystac z funkcji zaimplementowanych w tym programie. Z tego co widze to DLO jest nowym wynalazkiem i mam nadzieje ze canon bedzie uaktualnial liste.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A dlaczego chciałbyś płacić za coś co jest za darmo ( a właściwie jako dodatek do aparatu)?
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
To był taki żart psychologiczny Kolekcjonera, jak mniemam - chyba nawet nie wymagający rozwinięcia... ;-)
Ostatnio edytowane przez ewg ; 15-06-2012 o 21:27
mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\
Dokładnie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ja tam uważam, że skandalem jest, iż Canon nie dodaje za darmo FotoFutrzaka, wszak DPP ma opcję eksportowania obrazów do tego programu, więc należy się on nam ja koniowi buda... Albo jakoś tak...
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis