Kiedy będzie do pobranie nowe DPP z DLO
Nosz, kurde teraz mi mówicie, właśnie zapuściłem przerabianie kolejnego folderu z 500 fotkami, kurde szkoda prądu, czekam na DLO![]()
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
To spróbujmy sobie wyobrazić, co takie DLO będzie robiło. Korektę, zniekształceń geometrycznych, winiety oraz aberracji chromatycznych już mamy. Czyli co - będzie podostrzało w rogach? Żeby tylko przy tym nie usunęło magii FF![]()
Najważniejsze czy to zadziała wstecz?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio edytowane przez tezmarek ; 02-03-2012 o 21:42 Powód: Automerged Doublepost
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Może Canon zaskoczy użytkowników po raz drugi i da ten DLO dla wszystkich puszek? Byłoby bardzo miło z ich strony. Tylko ciekaw jestem, czy by im się chciało dla wszystkich aparatów to robić skoro każdy aparat ma inną charakterystykę filtru AA? Po cichu trzymam kciuki i mam nadzieję, że dla MKII też to będzie dostępne.
Byłoby to dobre narzędzie, żeby przekonać użytkowników do zakupu szkieł systemowych i możliwe, że tak właśnie będzie.![]()
Canon EOS 450D+S10-20/4,5-5,6 + C15-85 IS USM+C50/1,8+C55-250 IS