Mam pytanie czy komuś udało się zainstalować nowe DPP na Mac-u bo mi wywala instalacjeNie bardzo wiem co zrobić.
Pozdrawiam
Mam pytanie czy komuś udało się zainstalować nowe DPP na Mac-u bo mi wywala instalacjeNie bardzo wiem co zrobić.
Pozdrawiam
Kolega parę postów wyżej podał linka do wersji Mac-owej ale niestety nie wywala ją po przejściu wyboru języka/regionu. Może w tym jest problem![]()
Da zrobić zrobić hdra z jednego rawa?
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Czy ktoś na Mac-u zainstalował to wreszcie? Może ktoś kto kupił Marka III udostępni płytkę z softem?
Ja zainstalowałem wreszcie po ciężkich bojach, no i powiem że jest nieźle co by nie zapeszyć. Zrzut płyty z softem jest w tym wątku tyle że na chińskim serwerzeżyczę powodzenia w ściąganiu
troszkę trzeba się na głowić i po tłumaczyć, ale jakoś się da, co prawda prędkości dramat ale przynajmniej jest
Próbowałem uzyskać soft w jednym ze sklepów od 5-tki ale Pan kategorycznie powiedział NIEwięc dalej nie próbowałem.
... a zestrony jak ściąnę:
Digital Photo Professional 3.11.4 Updater for Mac OS X
File version: 3.11.4
to mam versie z DLO czy jakąś ihną?
Zepsuty Canon 500D + Grip czekający na upgrade | C17-55 2.8 IS, C75-300 USM, C50mm 1,8 | Nissin Di622 Mark II, 2x YN460 + Phottix Aster | Benro A1980F + B-00+PU-40 M8 | Garść filtrów kolorowych dla Cokin P |