Widać że w dniu premiery wszystkie duże, opiniotwórcze media mają go w łapkach, coś czuję że dość szybko ten sprzęt pojawi się na półkach.
Puszka wyglada na bliska idealu...ciekawe czy jest autoiso (he he).
Jednak na moje obecne potrzeby styka mi mk2 i szczerze mowiac mk1 tez by starczylo...wiec spokojnie poczekam az cena spadnie do bardziej rozsadnego poziomu.
a sprawdzał ktoś, czy mkII robią jeszcze zdjęcia?![]()
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
5DIII vs D800
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Canon wysłał sygnał zakłócający z satelity by je unicestwić :grin:
Ostatnio edytowane przez michael_key ; 02-03-2012 o 18:47 Powód: Automerged Doublepost
to jest ciekawe $2995 for D800, $3500 for 5DM3
z tego co widziałem zdaje się, że fotojoker oferuje d800 za 19998 zł, a więc ...
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
http://www.bsmultimedia.sklep.pl/pl/...-III-Body/4210 w Polsce teoretycznie już można zamawiać. Inna sprawa to wiarygodność ceny i sklepuKtoś odważny do przetestowania ? ;P
Puszka piekna.
Jest tylko jeden problem, koniec zabawy z wymiennymi matowkami.
Te dwie puchy to zupełnie coś innego. W nikonie teraz nie ma odpowiednika 5DMkIII. Ciągle D700 to super pucha ale leciwa i 12mpix, iso, brak filmu może być uciążliwe. Wszyscy czekali na D800 ale jak dowalili tam pierdylion mpix to każdemu kopara opadła i wydaje mi się, że dużo osób może zmienić system. Ja spokojnie czekałem na nowe jasne stałki, na nowy model. Stałki okazały się klapą, następcy nie było to rzuciłem to w cho***ę i przyszedłem tutaj.
Moje marki chyba sprytnie omijają sygnał z satelity i jeszcze jako tako dają radę.