Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1273

Wątek: Canon 5d mark III - oficjalnie... i nieoficjalnie ;)

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Roy P Zobacz posta
    Wydawał mi się to jasne:
    Jak się boisz używać to nie dotykasz więc się nie urwie.
    Jak nie masz stracha to się cieszysz z tego i używasz.
    Nie popadajmy w paranoję
    Z tymi warunkami bojowymi i pancerną obudową to bym jednak był daleki to nie jedynka ani T-34
    Się nie przekonamy sądzę.
    Mi by się to bardzo przydało a z aparatem po poligonie i błocie nie biegam...
    No ale to że Ty nie biegasz nie oznacza, że inni tego nie robią i to widać z myślą o nich Canon uchylnego ekranu nie dał.
    Co do tego co napisałeś wyżej - to nie tak działa - nie jest ważne żeby było łatwiej tylko żeby był pewniej.
    Wiem zaraz ktoś użyje koronnego argumentu - a co jak spadnie z 10 piętra na beton .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Jakby Canon tak podchodził do sprawy to dawno by 5D uszczelnił przyzwoicie i dawał gwarancję, że aparat przeżyje mycie w zlewozmywaku.
    Wyszło im że coś muszą dać do mk4.
    Uważam, że większość użytkowników byłaby zadowolona a malkontenci zawsze się znajdą. Kiedyś ludzie też się pytali na co komu AF?

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Roy P Zobacz posta
    Uważam, że większość użytkowników byłaby zadowolona a malkontenci zawsze się znajdą. Kiedyś ludzie też się pytali na co komu AF?
    rozchodzi sie o to, czy przypadkiem ta wiekszosc uzytkownikow nie uwaza, ze bez ekraniku jest lepiej. uzytkownikow, w znaczeniu tych, ktorzy na mkIII zaglosuja swoja kredytowka...

a jesli wierzyc marketoidom Canona, niestety fenomenalnym w swoich ocenach, to jest dokladnie tak, a nie inaczej. w przeciwnym wypadku mkIII taki ekranik mialby.

osobna kwestia jest to, czy w ocenie konkretnej osoby dana cecha jest wada czy zaleta...
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 09-03-2012 o 22:34
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Czy zna ktoś aparaty z tej półki cenowej innych firm posiadające taki uchylny ekranik?
    [Ja bym tego za Chiny nie wziął,no ale może dziwny jestem ]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Czy zna ktoś aparaty z tej półki cenowej innych firm posiadające taki uchylny ekranik?
    [Ja bym tego za Chiny nie wziął,no ale może dziwny jestem ]
    Z podobnej półki (tylko cenowej) Olympus E-3; E-5 i na samo wykonanie nie ma co narzekać, 5-tka przy nich to bardziej wydmuszka.
    Pozdr

Uprawnienia umieszczania postów