Strona 66 z 128 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876116 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 651 do 660 z 1273

Wątek: Canon 5d mark III - oficjalnie... i nieoficjalnie ;)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qbic2 Zobacz posta
    To jak wyeliminowałeś moja diagnozę:
    - masz "lepszy" egzemplarz ?
    Nie wiem, wybierał Towers, ale nie sądzę, żeby rozkręcał aparat i mierzył jak pracują poszczególne scalaki. Ale najwyraźniej Ty miałeś same gorsze. Albo przyczyna narzekania leży gdzieś indziej...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez strideer Zobacz posta
    Nie wiem, wybierał Towers, ale nie sądzę, żeby rozkręcał aparat i mierzył jak pracują poszczególne scalaki. Ale najwyraźniej Ty miałeś same gorsze. Albo przyczyna narzekania leży gdzieś indziej...
    Typowe zaprzeczenie ;-)
    Blog | DeviantArt
    A900,5Dmk2

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

@qbic2: byłbyś może tak łaskaw i pokazał nam przykład real life gdzie to jest tak ewidentnie widoczne? RAW i obrazek po obróbce.
    Chciałbym ocenić co tak naprawdę trzeba zrobić ze zdjęciem żeby to wylazło.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    @qbic2: byłbyś może tak łaskaw i pokazał nam przykład real life gdzie to jest tak ewidentnie widoczne? RAW i obrazek po obróbce.
    Chciałbym ocenić co tak naprawdę trzeba zrobić ze zdjęciem żeby to wylazło.
    Jak będę w domu to specjalnie poszukam dla Ciebie. Na szybko wystarczy zagooglować i poczytać parę wpisów na dpreview.
    Blog | DeviantArt
    A900,5Dmk2

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Typowe zaprzeczenie ;-)
    No chłopie, nie dość, że stawiasz świetne diagnozy odnośnie sprzętu, to jeszcze masz kwalifikacje w psychoanalizie? Może minąłeś się z powołaniem? Ale skoro przy tym jesteśmy, to typowe zaprzeczenie leży w Tobie, skoro zaklinasz, że praktycznie cały świat ma problemy z 5D - kiedy ich nie ma. Chyba tyle z mojej strony, bo co tu więcej dodać?

Domyślnie

Tylko tyle ze wszystko jest względne.
    Blog | DeviantArt
    A900,5Dmk2

Coś już napisał Awatar RHJG
    Miasto
    Dolny Śląsk

Domyślnie

Wątpie,że pokaże-przecież to jeden z talibów z zóltego forum-piąta kolumna działa.Gula im lata i tyle....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RHJG Zobacz posta
    Wątpie,że pokaże-przecież to jeden z talibów z zóltego forum-piąta kolumna działa.Gula im lata i tyle....
    Poszukaj sobie, nie raz udostępniałem rawy porównując chociażby A900 i 5Dmk2. Naprawdę, jak ktoś ma sztukę bez paseczków w cieniach to się chętnie wymienię....i zamilknę w tym temacie.

Ja rozumiem ze marketing Canona jakoś się musi bronic i zaprzeczać, ale używajcie trochę więcej wyobraźni.
    Blog | DeviantArt
    A900,5Dmk2

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Poszukaj sobie, nie raz udostępniałem rawy porównując chociażby A900 i 5Dmk2. Naprawdę, jak ktoś ma sztukę bez paseczków w cieniach to się chętnie wymienię....i zamilknę w tym temacie.

Ja rozumiem ze marketing Canona jakoś się musi bronic i zaprzeczać, ale używajcie trochę więcej wyobraźni.
    Może Twój kłopot polega na tym, że zajmujesz się fotografowaniem paseczków w cieniach? No i dlatego tak Ci ciągle wychodzą.

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

qubic2 pokaż o co chodzi na przykładzie i gdzie cię boli (jak będziesz miał możliwość) bo zaraz się znajdzie ktoś kto napisze ci że trolujesz ty się odetniesz i posypią się kartki.

Strona 66 z 128 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876116 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów