Pokaż wyniki od 551 do 560 z 1273

Wątek: Canon 5d mark III - oficjalnie... i nieoficjalnie ;)

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pezetwpr Zobacz posta
    Wobec swojej ignorancji, bo to, co piszesz jest, delikatnie mówiąc, niemądre. Powinieneś oniemieć zanim coś napisałeś. Po moim poście lepiej się zastanów. Bo najwyraźniej najpierw działasz, a dopiero później myślisz. Zaczynaj od argumentów, jeśli je masz, w przeciwnym razie pamiętaj: milczenie jest złotem. Ja skończyłem
    Dzięki za rzeczową dyskusję i post z którego wręcz wylewają się argumenty!

Po pierwsze napisałem, że mk3 w moim przypadku niczego nowego nie oferuje. Nie oznacza to jednak, że mam cos do zarzucenia starej 5-ce. Bardzo lubie ten korpus, dla mnie praktycznie nie ma wad.

Po drugie. Ameryki chyba nie odkrywam mowiac, ze Canon przez dlugi czas gral sobie w kulki jezeli chodzi o szerokokątne zoomy, ktore moze i sa w miare rownomiernie ostre ale na... 12 Mpix sensorze 5d MK I. Taka jest prawda ze 17-40 od czasow wprowadzenia do oferty korpusow 21 Mpix wrecz krzyczy o następce. Nie chcialbym zobaczyc efektow na 36 Mpix Poza tym wystarczy poczytac fora i wyciagnac wnioski skad taki ped canonierow do zabawy w manualne Zeissy oraz nie tanie i nie za wygodne przejsciowki pod Nikkora 14-24?

Po trzecie mniej emocji, ja rozumiem, że można być związanym ze swoim systemem, ale szkoda nerwów na niewiernych / wątpiących. Polecam więcej tolerancji na poglądy innych.

EDIT:

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Panowie, proszę o zaprzestanie wycieczek osobistych.

Dodatkowo pezetwpr proszony jest o właściwe cytowanie, drugi post z rzędu mało czytelny.
    Juz zaprzestaje.
    Ostatnio edytowane przez konradl ; 06-03-2012 o 14:54

Uprawnienia umieszczania postów