Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1273

Wątek: Canon 5d mark III - oficjalnie... i nieoficjalnie ;)

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Police

Domyślnie

Za dychę choćby jutro, mówię to jako amator. Może jakaś ankieta do wątku
    Jakieś dwa EOS-y i m43

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vojtekk Zobacz posta
    Za dychę choćby jutro, mówię to jako amator. Może jakaś ankieta do wątku
    no ciesze się, że tylu jest chętnych, naliczyłem może z 5 osób... ciekawe jak to będzie z tym kupowaniem przez amatorów w realu jak przyjdzie wyskoczyć z kasy... ja oczywiście nie zaglądam nikomu do kieszeni, bo co mnie to... sam kiedyś kupiłem moto, które prawie więcej stało niż jeździło i kosztowało znacznie więcej niż ten aparat. niech sobie każdy wydaje na co chce... pewnie i w naszym kraju znajdą sie tacy, którzy po to, aby się tylko raz przejechać, a potem odstawić do garazu to kupią nowego cls-a... uważam jednak, że obecny poziom lustrzanek cyfrowych jest tak wysoki, że zaspokaja większość potrzeb przeciętnego amatora, a zakup tego lustra przez taka osobę to fanaberia.
    70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kawo Zobacz posta
    ... uważam jednak, że obecny poziom lustrzanek cyfrowych jest tak wysoki, że zaspokaja większość potrzeb przeciętnego amatora, a zakup tego lustra przez taka osobę to fanaberia.
    Większość zakupów w dzisiejszych czasach to czysta fanaberia.
    Takich fanaberii w życiu popełniłem już wiele na wielokrotnie większą kasę :-P
    Kto wykorzystuje sprzęt który posiada na 100%??
    Na co komu 200 kanałów TV w satce?
    Telewizor ma tyle funkcji w tej chwili, ze nie ogarniam, jeszcze więcej ma komórka. I większość i tak kupuje
    Gdyby nie lepszy AF to pewnie bym sobie ten aparat odpuścił i nadal się zastanawiał czy zakup kolejnego body tylko dla AF ma sens (7D)?
    Mi mojego urwipołcia coraz trudniej złapać w ruch więc ten AF to coś w sam raz dla mnie.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Roy P Zobacz posta
    Na co komu 200 kanałów TV w satce?
    na nic. ale TV z Androidem, a wiec i przegladarka internetowa i czytnikiem np. PDF/XLSX z checia bym przygarnal.

jak rowniez np. domowy odtwarzacz mp3, ktory potrafi normalnie korzystac z zasobow sieciowych udostepnianych przez Sambe. bo tego akurat nie ma...

Cytat Zamieszczone przez Roy P Zobacz posta
    Telewizor ma tyle funkcji w tej chwili, ze nie ogarniam, jeszcze więcej ma komórka. I większość i tak kupuje
    problem w tym, ze to sa ficzery, ktore dodawane sa "bo ladnie wygladaja w folderze" albo "bo mozna je zerowym kosztem dolozyc" ale nie liczone jako sensowne.

przyklad - technologia pozal sie boze DLNA. o kant tylka jak przychodzi do zorganizowania domowej biblioteki mediow. niby mam to w TV, ale koniec koncow i tak musialem kupic odtwarzacz sieciowy...
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów