Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1273

Wątek: Canon 5d mark III - oficjalnie... i nieoficjalnie ;)

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Jeszcze z ciekawych rzeczy to jest nowe zastosowanie tylnego kółka. W trybie filmowym umożliwia ciche sterowanie góra, dół, boki tylko poprzez dotyk. No i wychodzi na to, że nie ma lineskippingu w trybie video.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Jeszcze z ciekawych rzeczy to jest nowe zastosowanie tylnego kółka. W trybie filmowym umożliwia ciche sterowanie góra, dół, boki tylko poprzez dotyk. No i wychodzi na to, że nie ma lineskippingu w trybie video.
    Jest jeszcze kilka innych sympatycznych dodatków, np. i-frame codec z wysokim bitrate:
    "You won’t need to record it externally because the internal codec is so good"

Teraz rozumiem już ceny nowych obiektywów Canona - będą schodziły jak ciepłe bułeczki :-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez fotofoto Zobacz posta
    Większość w dupie była i gówno widziała, a do krytykowania innych są pierwsi.
    Mam nadzieję, że ktoś da ci teraz bana.
    Ostatnio edytowane przez sv ; 04-03-2012 o 00:17 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Bardzo fajna funkcja. Szkoda, że nie wpadli na to jak wpuścili 7D. Oj szkoda, że nie zarabiam więcej. Niestety 8 pensji nie dam rady przeznaczyć
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jeszcze z ciekawych rzeczy to jest nowe zastosowanie tylnego kółka. W trybie filmowym umożliwia ciche sterowanie góra, dół, boki tylko poprzez dotyk.
    Ale sterowanie czym?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carlo Zobacz posta
    Ale sterowanie czym?
    "This allows the video shooter to make selections of what he or she would like to adjust – ± exposure compensation, shutter speed or aperture adjustment, manual audio recording level, or ISO setting. "
    http://www.learn.usa.canon.com/resou...categoryId=122
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uprawnienia umieszczania postów