Jeszcze z ciekawych rzeczy to jest nowe zastosowanie tylnego kółka. W trybie filmowym umożliwia ciche sterowanie góra, dół, boki tylko poprzez dotyk. No i wychodzi na to, że nie ma lineskippingu w trybie video.
Jeszcze z ciekawych rzeczy to jest nowe zastosowanie tylnego kółka. W trybie filmowym umożliwia ciche sterowanie góra, dół, boki tylko poprzez dotyk. No i wychodzi na to, że nie ma lineskippingu w trybie video.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jest jeszcze kilka innych sympatycznych dodatków, np. i-frame codec z wysokim bitrate:
"You won’t need to record it externally because the internal codec is so good"
Teraz rozumiem już ceny nowych obiektywów Canona - będą schodziły jak ciepłe bułeczki :-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Mam nadzieję, że ktoś da ci teraz bana.
Ostatnio edytowane przez sv ; 04-03-2012 o 00:17 Powód: Automerged Doublepost
"This allows the video shooter to make selections of what he or she would like to adjust – ± exposure compensation, shutter speed or aperture adjustment, manual audio recording level, or ISO setting. "
http://www.learn.usa.canon.com/resou...categoryId=122
EOS - conditio sine Kwanon...