Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1273

Wątek: Canon 5d mark III - oficjalnie... i nieoficjalnie ;)

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Czyli? Rozwiń proszę wypowiedź.

na coś innowacyjnego, a nie udogodnienia na poziomie "rozpoznawania uśmiechu". Na coś co by powaliło na kolana, bo jednak o to powinno chodzić przy wprowadzeniu nowego modelu

Początki nałogu Awatar luc_october

Domyślnie

My tu jakieś karmienie troli i inne bzdety, a czy ktoś przeanalizował dobrze foty jakie wypluwa nowa piąteczka?

Najpierw ściągnąłem kilka zdjęć, zacząłem wyciągać cienie i co? I nic. W końcu piękne cienie bez siatki jak 5d2. Jak się podkręci już na maksa wszystkie suwaczki pojawiają się kolorowe plamy widoczne także na iso od 25600 w górę ale i tak jest pięknie.

Teraz nie trzeba się przejmować założonym dekielkiem na obiektywie, bo i tak się wyciągnie z czerni detale

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luc_october Zobacz posta
    My tu jakieś karmienie troli i inne bzdety, a czy ktoś przeanalizował dobrze foty jakie wypluwa nowa piąteczka?

Najpierw ściągnąłem kilka zdjęć, zacząłem wyciągać cienie i co? I nic. W końcu piękne cienie bez siatki jak 5d2. Jak się podkręci już na maksa wszystkie suwaczki pojawiają się kolorowe plamy widoczne także na iso od 25600 w górę ale i tak jest pięknie.

Teraz nie trzeba się przejmować założonym dekielkiem na obiektywie, bo i tak się wyciągnie z czerni detale
    Są już może jakieś RAW-y? Choćby jeden, dwa no może trzy...

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GoOrange Zobacz posta
    Są już może jakieś RAW-y? Choćby jeden, dwa no może trzy...
    Ja nie mogę znaleźć.

Bywalec
    Miasto
    Radom

Domyślnie

w dodatku matówka stała, ale wyświetla siatkę - jak dla mnie wystarczy :smile:
    tylko czy aby obraz w wizjerze po przejściu przez LCD nie będzie ciemniejszy?

Uprawnienia umieszczania postów