Strona 28 z 128 PierwszyPierwszy ... 1826272829303878 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 1273

Wątek: Canon 5d mark III - oficjalnie... i nieoficjalnie ;)

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzki Zobacz posta
    Mogli, mogli.
    nie mogli - jest to ograniczenie techniczne i nie da się rożłożyć punktów jak w cropie

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GoOrange Zobacz posta
    Chociaż ja wątpię w drugą piątkę (znaczy trójkę) to jednak od strony Nikona wygląda to tak że w każdej chwili mogą zaszaleć z D700s 16 mpx, jako odpowiedź na MKIII.
    Cudze chwalicie swego nie znacie...

Początki nałogu Awatar rysib
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adawro Zobacz posta
    Zajrzyjcie na stronę canona:
    http://www.usa.canon.com/cusa/consum...AndAccessories
    Wygląda na to, że Battery Grip BG-E6 od 5dmk2 będzie pasował do 5dmk3.
    Jeśli to się potwierdzi to będzie wielka rzadkość w stajni Canona.
    Mało które modele mogły korzystać ze współnych Batterypacków/gripów/boosterów.
    Wiem że wychodzę mocno w przód z domysłami, ale czyżby grip z MKIII pasował do MKII?
    Pozdrawiam Rysiek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hubert12125 Zobacz posta
    Kurcze jak malo pixeli to ludzie narzekaja a jak duzo to tez cos nie tak.patrzac na D800 to wydaje sie ze za duzo tego ale Nikon ma kilka obiektywow ktore sa w stanie to pociagnac i nie sadze zeby ta specyfikacja to byl blad z ich strony.
    Pełno ludzi mówi, że nie zmieni D700 na D800 tylko z jednej przyczyny - napakowana matryca. Dla studyjniaków to jest ukłon ze strony Nikona ale dla repo i ślubniaków to Nikon pokazał im tyłek. I jestem tego pewien, że duża część właścicieli żółtego paska teraz się zastanawia "pracować na leciwym sprzęcie czy kupić D800 i komputer i dyski i karty i... czy może pójść do Canona bo ten Mark III to całkiem niezła pucha".
    Ta specyfikacja to nie jest błąd z ich strony bo wiele ludzi na taką puchę czekało. Taki D3X w małym pudełeczku doskonale nadającym się do pracy w studio, tylko w studio. Te nowe szkła Nikona doskonale dadzą sobie radę na takiej matrycy, to jest już pewne.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez rysib Zobacz posta
    Wiem że wychodzę mocno w przód z domysłami, ale czyżby grip z MKIII pasował do MKII?
    Jak w jedną to i w drugą. Też o tym sobie pomyślałem bo fajnie mieć joya do AF przy kciuku ale w tym momencie to chyba za droga zabawka. Takie miłe wspomnienie po MB-D10
    Ostatnio edytowane przez Flores ; 03-03-2012 o 10:40 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    Cudze chwalicie swego nie znacie...
    Miałem D700 i mam 5D MKII, mnie tam do Nikona nie śpieszno, poza tym gdyby tak za każdym razem zmieniać to co 3 lata trza by system cały zmieniać. Z resztą po 3 zmianach wiem że na dłuższą metę akurat zmiany N na C czy C na N są bez sensu (moja prywatna opinia poparta doświadczeniem).

Inna sprawa że fajnie by mieć lekko dublujące się komplety, jak 24 C to 35 N, jak 50 N to 85 C itd... Dziś mam D700 to kupuję 5D MKIII, mam 5D MKII to kupuję D800...

sv
    Guest

Domyślnie

Inna sprawa że fajnie by mieć lekko dublujące się komplety, jak 24 C to 35 N, jak 50 N to 85 C itd... Dziś mam D700 to kupuję 5D MKIII, mam 5D MKII to kupuję D800...
    To się nazywa zakupoholizm i to się leczy :-)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    obleci spokojnie cały wakacje kitami f/4IS, nawet w muzeach/.../"lord of darkness"?
    Jeśli to prawda, to ten aparat jest dla mnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    Wiem i zaczynam nad tym panować a przynajmniej eliminuję aspekt nieracjonalnych zakupo-sprzedaży :-P . Aczkolwiek za każdym razem kiedy już myślę że mam władzę pojawia się taki MKIII...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

eliminuję aspekt nieracjonalnych zakupo-sprzedaży :-P . Aczkolwiek za każdym razem kiedy już myślę że mam władzę pojawia się taki MKIII...
    Z dopalaczami raz dwa sobie nasza władza poradziła, a z tym nie mogą :-?
    To przecież powinno podlegać penalizacji

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    "Uwaga: Przed użyciem zapoznaj się z ulotką bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu"
    A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, orvostechnikai eszközök esetén a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
    Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 03-03-2012 o 12:04
    EOS - conditio sine Kwanon...

Strona 28 z 128 PierwszyPierwszy ... 1826272829303878 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów