Dziś, kulujac nowe szklo w FJ, troche sie ponabijalismy ze sprzedawca z onanizmu nad 5dmkIII, ale.... Jako uzytkownik mkII nieco rozumiem,)))))
Dziś, kulujac nowe szklo w FJ, troche sie ponabijalismy ze sprzedawca z onanizmu nad 5dmkIII, ale.... Jako uzytkownik mkII nieco rozumiem,)))))
Ten cichy tryb to przecież od jakiegoś czasu jest w 1kach. Nie ma się czym podniecać, dźwięk podobny, tylko po prostu dłużej trwa plus mlaśnięcie. W efekcie nigdy nie wiem, kiedy zrobi się zdjęcie, ani kiedy można zrobić następne. IMO zbędny bajer.
Jarek
Dzięki za link do DigitalRev, fajnie słychać, że prawie nie ma klik-klaka... prawie.
Czy ktoś, kto się zna na matmie, mógłby policzyć w jakich ***** warunkach ten korpus jeszcze nie doświetli ze szkłami typu 24, 50, 85 L, czasy odpowiednio: 30, 60, 125, iso spokojnie 50k.
Druga sprawa: IMHO powoli widać, że większość bogatych turystów spokojnie obleci spokojnie cały wakacje kitami f/4IS, nawet w muzeach - akustyk, ty proroku
Do zorientowanych beta macantów: czy to jest ten (technologia) plotkowany z rok temu "lord of darkness"?
the silence is deafening
To ten sam film co umieściłem wcześniej, poza tym ze specyfikacji jest większy i cięższy od mkII
Niestety, to jeszcze większa i cięższa cegła, niż mk2.
Szkoda.
Pozdrówka
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
Czy ktoś z was będzie sprowadzał nowe 5tki z usa ?
the silence is deafening
Fotorepo focącentralnie i w kompie sobie kadrują, 2mpix do gazety w zupełności im wystarcza
Irytująca odpowiedź nr 1 : Nom, już jest taki jeden - 5d mark II.
Irytująca odpowiedź nr 2 :
1gr - 1gr.
2gr - 2gr.
Aż się prosi o monetę w granicach 1,5gr.
5D mk3 dostępne 22/03/2012 na jessops.co.uk
5Dmk3, 60D, 16-35L/4, 35L, 100L/2.8, 85/1.8, 50/1.4, 24-105L, 17-85, 580EX II