jak wchodził 5d mk II to na jedynki był wtedy cash-back, można było wyrwać jedynkę w b.dobrych cenach ale "tosenewrati"niestety.
jak wchodził 5d mk II to na jedynki był wtedy cash-back, można było wyrwać jedynkę w b.dobrych cenach ale "tosenewrati"niestety.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Uważam, że z 5d2 będzie jak z 50d - cena poszybuje lekko w górę lub będzie trzymać przyzwoity poziom cenowy. Nie liczyłbym na to, że zacznie spadać. To ciągle wyśmienita puszka oraz obiekt westchnień wielu zapaleńców i jeśli cena 5d3 będzie znacząco wysoka to zobaczycie, że 5d2 przeżyje swoją drugą młodość.
"...Nowością w wersji DPP v3.11 jest cyfrowy optymalizator obiektywu — rewolucyjne narzędzie, które radykalnie zwiększa rozdzielczość obrazu..."
Ma już ktoś DPP z płytki 5D MKIII?![]()
Wow.....
Teraz już trzeba zacząć narzekania.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Miał być Eye Controlled Focus i gdzie jest?:-P
5D MK II; 24-70L/2,8; 70-200L/2,8 IS
http://www.youtube.com/watch?v=JnFaIPCU3d8&t=5m25s
Od tej minuty jest porównanie między 5d3 a 5d2, dajcie na full hd, coś tam widać, zwłaszcza na wyższych czułościach![]()
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Kay "rape button" lol, lubie tego gościa![]()
papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II