5DmkII już się nie nadaje do robienia zdjęć...
5DmkII już się nie nadaje do robienia zdjęć...
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
kurde... to co mam zrobic, bo raptem 3 tygodnie temu swoj zanabylem. i co gorsza, podoba mi sie to co robi. mea culpa, postaram sie znalezc cos, do czego moznaby sie przy*, ale poki co niestety to jest mega aparat...
obiecuje poprawe, ale poki co zyje w grzechu i blednym przekonaniu, ze mkII daje rade...
Podam Ci adres, na który wyślesz ten aparat do utylizacji, zgodnie z wymaganiami środowiskowymi. Po starej znajomości z canon-boarda, koszty tej utylizacji jakoś załatwię, żebyś nie musiał nic płacić. Oczywiście, odeślę Ci stosowny dokument, że aparat został zutylizowany przez wykwalifikowany zakład, zgodnie z obowiązującymi przepisami, żebys w razie kontroli miał podkładkę, że nie wyrzuciłes do smietnika.
Za drobną opłatą zmontuję pamiątkowy filmik pt.: "RIP 5DmkII. You will stay in our memories for the rest of next week."
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
mkI tez jeszcze mam, bo jeszcze nie zdazyl znalezc nowego wlasciciela.
calkiem fajny jest
na moje oko, to masz silny stosunek emocjonalny do aparatu. zona/dziewczyna wie?
EDIT: troszke bardziej merytorycznie na temat watku - w holenderskich sklepach tez dzisiaj wchodzi mkIII. w moim lokalnym Foto Konijnenberg maja o 14.00 rzucic, Kamera Express juz (wciaz) ma fizycznie na stanie (http://www.kamera-express.nl/product...ark-iii-body-/ )
to jest standardowa formulka w sklepach holenderskich, przy wysylce paczka nadawana. maly kraj, siec drog rozbudowana, tu po prostu standardem jest, ze przesylka na drugi dzien dochodzi.
poniekad, jak pamietam Poczte Polska, to tez rzadko to wychodzi dluzej niz 2 dni.
Nie wiem czy ktoś o tym wspominał, ale znalazłem takie info:
The magnify button can be re-programmed to the button in the center of the adjustment wheel on the right side.
Canon rep in Paris explained this, so look for the instructions in the manual.
5D mark III, C.35/1.4L, S.85/1.4, S.14/2.8 // Oly XZ-1
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner