Ostatnio edytowane przez photogambler ; 23-03-2012 o 11:26
6d, 50 1,8 STM, 16-35 f4 IS L, 24-105 f4 IS L ,85 1,8 USM, 70-200 f4 IS L, pleśniaczki, itepe...
Pocieszać się w stylu [Gebrochene Schrift]Schadenfreude[/Gebrochene Schrift]![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
mkI tez jeszcze mam, bo jeszcze nie zdazyl znalezc nowego wlasciciela.
calkiem fajny jest
na moje oko, to masz silny stosunek emocjonalny do aparatu. zona/dziewczyna wie?
EDIT: troszke bardziej merytorycznie na temat watku - w holenderskich sklepach tez dzisiaj wchodzi mkIII. w moim lokalnym Foto Konijnenberg maja o 14.00 rzucic, Kamera Express juz (wciaz) ma fizycznie na stanie (http://www.kamera-express.nl/product...ark-iii-body-/ )
to jest standardowa formulka w sklepach holenderskich, przy wysylce paczka nadawana. maly kraj, siec drog rozbudowana, tu po prostu standardem jest, ze przesylka na drugi dzien dochodzi.
poniekad, jak pamietam Poczte Polska, to tez rzadko to wychodzi dluzej niz 2 dni.
Nie wiem czy ktoś o tym wspominał, ale znalazłem takie info:
The magnify button can be re-programmed to the button in the center of the adjustment wheel on the right side.
Canon rep in Paris explained this, so look for the instructions in the manual.
5D mark III, C.35/1.4L, S.85/1.4, S.14/2.8 // Oly XZ-1
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
nie kumam twojej uwagi...
nie mieszkam w PL od 4,5 roku, wiec i nie korzystam z Poczty Polskiej. kiedy jeszcze korzystalem, jak juz powyzej napisalem, tez to bardzo dobrze wygladalo pod wzgledem terminowosci wysylek i w wiekszosci przypadkow tez dostawalem paczki/koperty na drugi dzien po wysylce.
o ile oczywiscie unikalo sie kurierow, bo ci dowozili kiedy im bylo najwygodniej w d* majac godziny pracy normalnych ludzi. nie zeby pod tym wzgledem bylo inaczej w NL, bo tu tez czasami idzie wscieku dostac z TNT.
jedna rzecz, ktora w NL mocno przyspiesza realizacje zamowien to tzw. Ideal - platnosc w sklepie internetowym przez swoj bank (bez paypalow i innych ukrytych kosztow) tak jak zwyklym przelewem, z tym ze natychmiast. w ten sposob w momencie zlozenia zamowienia sklep ma potwierdzenie zaplaty i tego samego dnia wysyla towar. "za moich czasow" w PL dzialaly tylko zwykle przelewy i to zawsze docieralo do sklepu dopiero na drugi dzien...
PS. to co, moge wyciac ten off-top?
Podobno już 5D MK III jest dostępny i nawet można wypożyczyć go do testów:
http://www.optyczne.pl/4763-nowo%C5%...kim_rynku.html
Zenit TTL :-D