Strona 122 z 128 PierwszyPierwszy ... 2272112120121122123124 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 211 do 1 220 z 1273

Wątek: Canon 5d mark III - oficjalnie... i nieoficjalnie ;)

Pełne uzależnienie Awatar cauchy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    kurde... to co mam zrobic, bo raptem 3 tygodnie temu swoj zanabylem. i co gorsza, podoba mi sie to co robi. mea culpa, postaram sie znalezc cos, do czego moznaby sie przy*, ale poki co niestety to jest mega aparat...

obiecuje poprawe, ale poki co zyje w grzechu i blednym przekonaniu, ze mkII daje rade...
    A co ja mam powiedzieć, jak używam MkI... no to już złom kompletny i co najwyżej do wbijania gwoździ się nadaje.. dziś mi się śniło, że zapiąłem gripa, wsadziłem baterie i jakieś zwarcie miałem, dym poszedł z puchy, LCD explodował i cały aparat szlag trafił
    EOS R5 | EOS R6 | RF 14-35 | RF 70-200 | RF 85 | RF 400 | DJI Mini 3 Pro
    Flickr | YT

Bywalec Awatar photogambler
    Miasto
    wawa
    Ostatnio edytowane przez photogambler ; 23-03-2012 o 11:26
    6d, 50 1,8 STM, 16-35 f4 IS L, 24-105 f4 IS L ,85 1,8 USM, 70-200 f4 IS L, pleśniaczki, itepe...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

kurde... to co mam zrobic, bo raptem 3 tygodnie temu swoj zanabylem.
    Pocieszać się w stylu [Gebrochene Schrift]Schadenfreude[/Gebrochene Schrift]
    EOS - conditio sine Kwanon...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    A co ja mam powiedzieć, jak używam MkI... no to już złom kompletny i co najwyżej do wbijania gwoździ się nadaje..
    mkI tez jeszcze mam, bo jeszcze nie zdazyl znalezc nowego wlasciciela.
    calkiem fajny jest

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    dziś mi się śniło, że zapiąłem gripa, wsadziłem baterie i jakieś zwarcie miałem, dym poszedł z puchy, LCD explodował i cały aparat szlag trafił
    na moje oko, to masz silny stosunek emocjonalny do aparatu. zona/dziewczyna wie?

EDIT: troszke bardziej merytorycznie na temat watku - w holenderskich sklepach tez dzisiaj wchodzi mkIII. w moim lokalnym Foto Konijnenberg maja o 14.00 rzucic, Kamera Express juz (wciaz ) ma fizycznie na stanie (http://www.kamera-express.nl/product...ark-iii-body-/ )
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 23-03-2012 o 12:11
    www albo tez flickr

Domyślnie

troszke bardziej merytorycznie na temat watku - w holenderskich sklepach tez dzisiaj wchodzi mkIII. w moim lokalnym Foto Konijnenberg maja o 14.00 rzucic, Kamera Express juz (wciaz ) ma fizycznie na stanie (http://www.kamera-express.nl/product...ark-iii-body-/ )
    Jak zamówisz dzisiaj przed 21, jutro będziesz mieć w domku

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Thomason2005 Zobacz posta
    Jak zamówisz dzisiaj przed 21, jutro będziesz mieć w domku
    to jest standardowa formulka w sklepach holenderskich, przy wysylce paczka nadawana. maly kraj, siec drog rozbudowana, tu po prostu standardem jest, ze przesylka na drugi dzien dochodzi.
    poniekad, jak pamietam Poczte Polska, to tez rzadko to wychodzi dluzej niz 2 dni.
    www albo tez flickr

Bywalec Awatar Matsunami
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Nie wiem czy ktoś o tym wspominał, ale znalazłem takie info:

The magnify button can be re-programmed to the button in the center of the adjustment wheel on the right side.

Canon rep in Paris explained this, so look for the instructions in the manual.
    5D mark III, C.35/1.4L, S.85/1.4, S.14/2.8 // Oly XZ-1

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

to jest standardowa formulka w sklepach holenderskich, przy wysylce paczka nadawana. maly kraj, siec drog rozbudowana, tu po prostu standardem jest, ze przesylka na drugi dzien dochodzi.
    Nie wiem czy wiesz ale w naszym "zacofanym" kraju też tak jest .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nie wiem czy wiesz ale w naszym "zacofanym" kraju też tak jest .
    nie kumam twojej uwagi...

nie mieszkam w PL od 4,5 roku, wiec i nie korzystam z Poczty Polskiej. kiedy jeszcze korzystalem, jak juz powyzej napisalem, tez to bardzo dobrze wygladalo pod wzgledem terminowosci wysylek i w wiekszosci przypadkow tez dostawalem paczki/koperty na drugi dzien po wysylce.
    o ile oczywiscie unikalo sie kurierow, bo ci dowozili kiedy im bylo najwygodniej w d* majac godziny pracy normalnych ludzi. nie zeby pod tym wzgledem bylo inaczej w NL, bo tu tez czasami idzie wscieku dostac z TNT.

jedna rzecz, ktora w NL mocno przyspiesza realizacje zamowien to tzw. Ideal - platnosc w sklepie internetowym przez swoj bank (bez paypalow i innych ukrytych kosztow) tak jak zwyklym przelewem, z tym ze natychmiast. w ten sposob w momencie zlozenia zamowienia sklep ma potwierdzenie zaplaty i tego samego dnia wysyla towar. "za moich czasow" w PL dzialaly tylko zwykle przelewy i to zawsze docieralo do sklepu dopiero na drugi dzien...

PS. to co, moge wyciac ten off-top?
    www albo tez flickr

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Podobno już 5D MK III jest dostępny i nawet można wypożyczyć go do testów:

http://www.optyczne.pl/4763-nowo%C5%...kim_rynku.html
    Zenit TTL :-D

Strona 122 z 128 PierwszyPierwszy ... 2272112120121122123124 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów