Teraz 36mln to druga liga. Stawiałbym na jedynkę z przynajmniej 60mln. A bez kumulacji to i 48mln styknie.
Teraz 36mln to druga liga. Stawiałbym na jedynkę z przynajmniej 60mln. A bez kumulacji to i 48mln styknie.
To już by musiał być sporo większy osobnik z przystawionym średnim żłobem bo w małym to owies byłby zbyt gęsto upakowany...IMHO :grin:
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Albo - co gorsza - w małym zmieściłaby się tylko hreczka!
PS
I to - zaraz po otwarciu - niemiłosiernie prażona: 5D Mk III & 4EV
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 19-03-2012 o 09:03
EOS - conditio sine Kwanon...
A czy kiedyś na CB wypalił zakup grupowy aparatów?
Takie rzeczy sprawdzają się np. w środowisku zegarkomaniaków, gdzie grupa forumowiczów kupuje zegarki z rabatem. Może gdyby skrzyknęło się z 50 chętnych na trójeczkę, to cena zeszłaby np. w maju do 11 tys. Chętnie pewnie byliby, a sprzedawca obniżkę marży zrekompensowałby sobie hurtową sprzedażą (niektórym to też pomaga w rozmowach z ich dostawcami). Myślicie, że jest szansa? W forumowej wyszukiwarce wrzuciłem hasło "zakup grupowy", ale po pierwszych wyświetlonych wynikach sobie odpuściłem.
Rutra007
O żesz! Nie ma bandingu! Jakiś spisek!
Z tego co tam jest to ja widzę tak ok. 1EV poprawy w ISO (więc Woźniak popłynął w materiale dla bankier TV stwierdzając, że 25600 z 5D3 = 6400 z 5D2)
Ciekawe jeszcze jak wyciąganie cieni z wysokich ISO.
Dane o buforze nie są pocieszające (14FullRAW, 12sRAW) czyli góra 2-3sek na pełnej serii??: i to z kartami UDMA. Pewnie ze zwykłymi będzie 8-10zdjęć góra.
No nic trzeba będzie dokupić z 2x16GB Sandiski 60 lub 90mb/s
Cena jest bardziej optymistyczna (12k) to akcesoria będą boleć(grip pewnie 1,5k no i karty 600-1000) ehh
![]()
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk