Strona 110 z 128 PierwszyPierwszy ... 1060100108109110111112120 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 091 do 1 100 z 1273

Wątek: Canon 5d mark III - oficjalnie... i nieoficjalnie ;)

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nie ma sprawy ale może już wystarczy tych cytatów . Dla mnie raczej dziwne jest dzielenie włosa na czworo o produktach konkurencji, a biorąc pod uwagę liczbę wpisów na żółtym forum w wątkach o sprzęcie Canona jest to zupełnie niezrozumiałe. Najwyraźniej ludzie tam dużo bardziej interesują się sprzętem i nowinkami - inaczej sobie tego nie potrafię wytłumaczyć. O ile mi wiadomo to wątek na temat 5D mkIII jest tam dłuższy niż u nas - paranoja jakaś.
    O to właśnie chodzi! Aparat jest jeszcze niedostępny, nikt nim zdjęć nie robił, a już ma banding i nie nadaje się do fotografowania murzynek w sukni ślubnej w pełnym słońcu. Ich moderator udaje, że nie wie o co chodzi, a chmary talibów wypisują kompletne bzdury.

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    O to właśnie chodzi! Aparat jest jeszcze niedostępny, nikt nim zdjęć nie robił, a już ma banding i nie nadaje się do fotografowania murzynek w sukni ślubnej w pełnym słońcu. Ich moderator udaje, że nie wie o co chodzi, a chmary talibów wypisują kompletne bzdury.
    A co NAM do tego co wypisuje się TAM
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    A co NAM do tego co wypisuje się TAM
    I to jest słuszna koncepcja :cool: - na tym zakończmy i spróbujmy się skupić na temacie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    Sample sa już dostępne w sieci, wszystko mozna przedstawić w ośmieszający sprawę sposób, moderator wie o co chodzi, a ty prowadzisz bezsensowną polemikę w 3 miejscach naraz. Nie ze mną, który chce zaprzestania kłótni, nie z nikoniarzami, ale z innymi użytkownikami canonów! Mi ta wada jest totalnie obojętna bo 1. nie jestem użytkownikiem canona. 2. gdybym nim był, to w moim fotografowaniu i tak by się to nie uwidaczniało.
    Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Sample sa już dostępne w sieci, wszystko mozna przedstawić w ośmieszający sprawę sposób, moderator wie o co chodzi, a ty prowadzisz bezsensowną polemikę w 3 miejscach naraz.
    Forum jest po to żeby prowadzić polemiki - chyba, że o czymś nie wiem :wink:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Forum jest po to żeby prowadzić polemiki - chyba, że o czymś nie wiem :wink:.
    Na forum Nikona możesz polemizować jedynie na temat tego co dolega Canonowi. Resztę JacekZ wycina wedle swego uznania.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Sample sa już dostępne w sieci, wszystko mozna przedstawić w ośmieszający sprawę sposób, moderator wie o co chodzi, a ty prowadzisz bezsensowną polemikę w 3 miejscach naraz. Nie ze mną, który chce zaprzestania kłótni, nie z nikoniarzami, ale z innymi użytkownikami canonów! Mi ta wada jest totalnie obojętna bo 1. nie jestem użytkownikiem canona. 2. gdybym nim był, to w moim fotografowaniu i tak by się to nie uwidaczniało.
    Jakoś nie drażnią cię te bzdury, które kilka razy dziennie wypisują Twoi talibowie? Wtedy nie jesteś skory do skreśleń?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    wracając do 5d, coś o filmowaniu:
    http://www.eoshd.com/content/7517/fi...es-it-stand-up
    Ostatnio edytowane przez sv ; 17-03-2012 o 22:10 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Szlag mnie trafia. Jacy moi talibowie! To są użytkownicy Canona 5Dmk2 !!! Oni z tobą polemizują. I zaśmiecacie watek o 5Dmk3, więc zacząłem to wycinać. Wszystkim (czego nie raczysz zauważyć), nie tylko tobie.
    Przepraszam, że zaśmiecamy i tu wątek o 5Dmk3 postami nie na temat. I wcale się ani nie obrażę, ani nie zdziwię jak to co napisałem zostanie wycięte, bo to też OT. Mam nadzieję, że polecą nie tylko moje posty.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 18-03-2012 o 01:03
    Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Proponowałbym żeby jednak spraw innego forum nie rozstrzygać tutaj. Wątek jest w różnościach więc teoretycznie dopuszczamy OT ale dyskusja o innym forum zdecydowanie wykracza poza zakres wątku.
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja sobie patrzę tak globalnie na całokształt i widzę: Na filmie jeden z redaktorów zauważył pewne podobieństwa 5dm3 i Olympusa. Olympus nigdy nie robił tajemnicy jakiej matrycy jeśli chodzi o producenta używa a od modelu OMD jest to wielka tajemnica. Canon wypuszcza zaawansowany kompakt z matrycą 4/3...

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Ja sobie patrzę tak globalnie na całokształt i widzę: Na filmie jeden z redaktorów zauważył pewne podobieństwa 5dm3 i Olympusa. Olympus nigdy nie robił tajemnicy jakiej matrycy jeśli chodzi o producenta używa a od modelu OMD jest to wielka tajemnica. Canon wypuszcza zaawansowany kompakt z matrycą 4/3...
    Oj ale te matryce to nie z tej samej parafii :cool:. Inne rozmiary, inna liczba pikseli.
    Kapitan Wagner

Strona 110 z 128 PierwszyPierwszy ... 1060100108109110111112120 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów