Chcesz mogę Ci pokazać zdjęcie mojego "nieboszczyka" Sony a700 którego bagnet został na tokinie 80-200/2.8Obiektywy się nie urywają .a tak na serio to mnie cieszy ze nie ma odchylanego ekranu
![]()
Chcesz mogę Ci pokazać zdjęcie mojego "nieboszczyka" Sony a700 którego bagnet został na tokinie 80-200/2.8Obiektywy się nie urywają .a tak na serio to mnie cieszy ze nie ma odchylanego ekranu
![]()
Pod koniec miesiąca są Targi Film Video Foto w Łodzi. Może ktoś orientuje się czy będzie okazja zobaczyć nową piąteczkę na żywo? Może 1DX, albo nowe Nikony będą?
Na stronie znalazłem tylko wzmiankę o prezentacji Canona C300.
A czy byłeś kiedyś na tych targach? Co roku mam wrażenie że Canona ma je w głębokim poważaniu i jest jakieś malutkie stoisko (na którym prawie nic nie ma) żeby nie było że Canona nie było. Gdzie im do N czy Sigmy u której sobie można było testować do woli wszelakie szkiełka.
Hm ale Sigma też sobie odpuściła w zeszłym roku zrobili chociaż event w filmówce a teraz żadnych zapowiedzi![]()
Ostatnio edytowane przez Strebor ; 08-03-2012 o 22:31
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
Od kiedy mkII filmuje to na rynku jest pełno świetnie do tego pasujących dodatkowych monitorów HDMI o różnej wielkości. Można je odchylać, są też większe co podczas filmowania jest zdecydowaną zaletą.