Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1273

Wątek: Canon 5d mark III - oficjalnie... i nieoficjalnie ;)

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Obiektywy się nie urywają .
    Chcesz mogę Ci pokazać zdjęcie mojego "nieboszczyka" Sony a700 którego bagnet został na tokinie 80-200/2.8 a tak na serio to mnie cieszy ze nie ma odchylanego ekranu

Początki nałogu Awatar luc_october

Domyślnie

Pod koniec miesiąca są Targi Film Video Foto w Łodzi. Może ktoś orientuje się czy będzie okazja zobaczyć nową piąteczkę na żywo? Może 1DX, albo nowe Nikony będą?
    Na stronie znalazłem tylko wzmiankę o prezentacji Canona C300.

Bywalec
    Miasto
    Ziemia obiecana

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luc_october Zobacz posta
    Pod koniec miesiąca są Targi Film Video Foto w Łodzi. Może ktoś orientuje się czy będzie okazja zobaczyć nową piąteczkę na żywo? Może 1DX, albo nowe Nikony będą?
    Na stronie znalazłem tylko wzmiankę o prezentacji Canona C300.
    A czy byłeś kiedyś na tych targach? Co roku mam wrażenie że Canona ma je w głębokim poważaniu i jest jakieś malutkie stoisko (na którym prawie nic nie ma) żeby nie było że Canona nie było. Gdzie im do N czy Sigmy u której sobie można było testować do woli wszelakie szkiełka.

Hm ale Sigma też sobie odpuściła w zeszłym roku zrobili chociaż event w filmówce a teraz żadnych zapowiedzi
    Ostatnio edytowane przez Strebor ; 08-03-2012 o 22:31
    Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strebor Zobacz posta
    A czy byłeś kiedyś na tych targach? Co roku mam wrażenie że Canona ma je w głębokim poważaniu i jest jakieś malutkie stoisko (na którym prawie nic nie ma) żeby nie było że Canona nie było. Gdzie im do N czy Sigmy u której sobie można było testować do woli wszelakie szkiełka.
    Nie wiem, czy będzie nowa piąteczka, ale na pewno będzie zblazowny koleś, niezadowolony, że ktoś wchodzi na stoisko. Będzie na pewno ubogo i pusto, a głównym wystrojem stoiska będzie dywan i białe ściany, z mocno sfatygowanym transparentem "Canon".
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Bywalec
    Miasto
    Ziemia obiecana

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Nie wiem, czy będzie nowa piąteczka, ale na pewno będzie zblazowny koleś, niezadowolony, że ktoś wchodzi na stoisko. Będzie na pewno ubogo i pusto, a głównym wystrojem stoiska będzie dywan i białe ściany, z mocno sfatygowanym transparentem "Canon".
    Hehe musowo tak będzie przecież tradycja zobowiązuje dobrze że nie można mniejszej powierzchni wynająć bo pewnie by wzięli 1x1 m żeby tylko baner postawić, a tak w koszta muszą iść dywan jakieś siedzonko
    Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie

Uzależniony

Domyślnie

Od kiedy mkII filmuje to na rynku jest pełno świetnie do tego pasujących dodatkowych monitorów HDMI o różnej wielkości. Można je odchylać, są też większe co podczas filmowania jest zdecydowaną zaletą.

Uprawnienia umieszczania postów