Jeszcze nie.To była wędka na którą się złapałeś :-)Hahahaha zaczelo sie!
Jeszcze nie.To była wędka na którą się złapałeś :-)Hahahaha zaczelo sie!
Ostatnio edytowane przez Sunders ; 08-03-2012 o 10:35 Powód: Automerged Doublepost
W USA 3499 dol http://www.bhphotovideo.com/c/produc..._Mark_III.html
W Polsce 14999 zł. No ale w Stanach biedota a w Polsce same grube ryby![]()
nie można tak na to patrzeć. 15 brutto -> 12 netto . idzie żyć
jak ktoś nie może odpisać i kupi taką puchę to faktycznie gruba ryba. Marzy mi się, patriocie, aby każdego polaaka było stać..![]()
Przeczytałem z opóźnieniem i z opóźnieniem odpowiadam. Jeśli uznałeś (jak widzę – nie tylko ty), że przesadziłem, to przepraszam. Nie chciałem nikogo obrażać. Mój wpis był spowodowany frustracją z powodu poziomu rozmowy, jaką w tym wątku zaczęliśmy prowadzić. jak wiesz, łatwo w takiej sytuacji samemu na taki poziom zejść. Nie jestem wyznawcą kultu C, sam mam mu sporo do zarzucenia, ale... reszta argumentacji w postach wzywających do czasowego zamknięcia wątku. Wszystkich urażonych szczerze przepraszam.
ogromna wiekszosc uzytkownikow dzisiejszego mkII, ktorzy chca kupic mkIII to sa fotografowie hobbystyczni. dla nich nie istnieje cos takiego jak odpis.
i wlasnie o to sie rozchodzi.
jesli kazdego bedzie stac na wydatek 15000 PLN, to aparat na ta polke bedzie kosztowal 45000 PLN. takie sa prawa rynku.
z innej beczki... proponuje jednak Polaka, pisanego z wielkiej litery. juz niezaleznie od patriotyzmu itd. itp.
Brak obrotowego ekranu lcd to kastracja ergonomii aparatu pod kątem video.
Z jednej strony Canon poprawia możliwości video, a z drugiej funduje powtórkę z historii z serii G. No chyba, że Canon zakłada, że filmowanie ma odbywać się jedynie w pozycji cioci robiącej zdjęcia na kotlecie... Perspektywa żaby, czy znad głowy jest widocznie Canonowi obca i to nie tylko przy filmowaniu.
...chyba ,że księgowi kreują już nowe funkcje do mk4...