Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Kurka znów ten banding ... Myślałem, że ta zmora w tym przypadku znika na dobre, a jednak ...
Chociaż nie ma co płakaćna 5d mkII na palcach jedej ręki można szukać sytuacji z całego ślubu gdzie pojawia się po obróbce banding więc w sumie to nie ma co płakać
![]()
lovestorymakers com
Już jest na Ceneo:
http://www.ceneo.pl/15698767
Promocja: darmowa dostawa tylko do piątku.
![]()
Kuba, pytam całkowicie poważnie bez cienia sarkazmu:
Ponieważ wciąż czytam Twoje wątki dotyczące problemów z wyciąganiem cieni o 4EV w Marku II a teraz w Marku III jaki rodzaj fotografii potrzebuje tego typu zabiegów? Fotografuję nieco lat już, z tego przyzwoicie żyję, używam MKII (onegdaj był Nikon) jednakże najnormalniej w świecie nie mam pojęcia jaki typ fotografii wymaga takich zabiegów, o których piszesz. Czasem muszę ciągnąć naprawdę mocno (trzecie zdjęcie na mojej www w Galerii 1 to ISO 25000 przy przesłonie 2.0 i czasie 1/60 - więc ciemno - a to co na nim widać było wyciągane ze smolistej czerni niemal) i uwierz, że nigdy nie zwróciłem nawet uwagi na jakikolwiek problem z bandingiem. Może to zjawisko występuje, tego nie podważam jednak w jakim rodzaju fotografii stanowi ono tak mocno akcentowany przez Ciebie problem. Jeszcze raz zaznaczam, że pytam z ciekawości i pewnej jednak niewiedzy.
Naprawdę będę wdzięczny za odpowiedź,
pozdrawiam