Strona 60 z 128 PierwszyPierwszy ... 1050585960616270110 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 591 do 600 z 1273

Wątek: Canon 5d mark III - oficjalnie... i nieoficjalnie ;)

Bywalec Awatar savage67
    Miasto
    Starachowice/Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Wreszcie można samodzielnie otwierać RAWy z nowości - jest Adobe Photoshop Camera Raw 6.7 Release Candidate
    A to ciekawe. W nowym Lightroomie wersja Camera Raw jest oznaczona 7.0

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirco Zobacz posta
    Poza tym strasznie mnie wkurza i nie może pomieścić się w głowie to, że nowy sprzęt może być niedopracowany. Jest ISO, komputery, cały system testowania, testerzy zawodowi i na koniec coś jeszcze jest spie ... ne.
    No tego właśnie nie wiemy. Pamiętam przy premierze mkII ile było narzekania - też wyciekały jakieś niewiadomego pochodzenia zdjęcia mające pokazać, że to qpa jakich mało. Jednak jak się ludzi nauczyli obrabiać zdjęcia z tej puchy to się okazało, że można uzyskać całkiem niezłe efekty. Ostatnio już chodzą słuchy, że nabiera magii .

BTW: co do mkIII niektóre jpg-i pokazują, że się da więc ja bym był spokojny.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 06-03-2012 o 22:16
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał

Domyślnie

Mi się te zdjęcia podobają. Nie widzę nic niepokojącego, ale nie można na nich zbudować żadnej teorii ani testu.

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No tego właśnie nie wiemy. Pamiętam przy premierze mkII ile było narzekania - też wyciekały jakieś niewiadomego pochodzenia zdjęcia mające pokazać, że to qpa jakich mało. Jednak jak się ludzi nauczyli obrabiać zdjęcia z tej puchy to się okazało, że można uzyskać całkiem niezłe efekty. Ostatnio już chodzą słuchy, że nabiera magii .

BTW: co do mkIII niektóre jpg-i pokazują, że się da więc ja bym był spokojny.
    Bo wiesz 5d mk3 ma jakiś taki strasznie metaliczny obrazek pozbawiony duszy. Mk2 ma to coś jednak czego brakuje nowej wersji.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez savage67 Zobacz posta
    A to ciekawe. W nowym Lightroomie wersja Camera Raw jest oznaczona 7.0
    Camera 7,0 będzie w PS 6.0 a Camera Raw 6.7 jest przeznaczona do PS5 i LR3
    CANON Laik

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    Bo wiesz 5d mk3 ma jakiś taki strasznie metaliczny obrazek pozbawiony duszy. Mk2 ma to coś jednak czego brakuje nowej wersji.
    Świetnie napisane. Żenuła się powoli robi :smile:

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    Standardowo nie ma co się denerwować tylko jeśli można i jest się przekonanym do zakupu to po prostu kupić. A patrząc na historie to lada chwila zacznie się tu wojna na temat wyższości danego aparatu nad drugim i magi zdjęć. Czarodzieje
    CANON Laik

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    Mam wrażenie że ludzie szukają sobie dziury w całym aby na siłę udowodnić że sprzęt jaki się posiada jest najlepszy. Nie jest

Domyślnie

Bzdury, mam 5dmk2 i wiem ze to shitex do zdjęć, za to video ma fajne. Myślałem że 5d3 to zmieni, aktualnie dostępne informacje temu zaprzeczają.
    Blog | DeviantArt
    A900,5Dmk2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    Kiedyś kupiłem kilka numerów jakichś czasopism audiofilskich. Tam też były takie stwierdzenia oraz rozważania nad znaczeniem doboru odpowiednich wtyczek i kabli zasilających
    Z braku paliwa (znaczy się fotek i testów) wątek mocno upada.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez qbic2 Zobacz posta
    Bzdury, mam 5dmk2 i wiem ze to shitex do zdjęć, za to video ma fajne. Myślałem że 5d3 to zmieni, aktualnie dostępne informacje temu zaprzeczają.
    hmm...
    ja tam jestem zadowolony ze zdjęć i to bardzo (gorzej z AF i wcale z video)
    Miałem A700 i jak przeanalizowałem sytuację to doszedłem do wniosku, że jednak A900 jest zbyt kiepska a szklarnia zbyt droga by się w S dalej bawić
    Ostatnio edytowane przez Roy P ; 06-03-2012 o 22:41 Powód: Automerged Doublepost

Strona 60 z 128 PierwszyPierwszy ... 1050585960616270110 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów