No tego właśnie nie wiemy. Pamiętam przy premierze mkII ile było narzekania - też wyciekały jakieś niewiadomego pochodzenia zdjęcia mające pokazać, że to qpa jakich mało. Jednak jak się ludzi nauczyli obrabiać zdjęcia z tej puchy to się okazało, że można uzyskać całkiem niezłe efekty. Ostatnio już chodzą słuchy, że nabiera magii.
BTW: co do mkIII niektóre jpg-i pokazują, że się da więc ja bym był spokojny.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 06-03-2012 o 22:16
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Mi się te zdjęcia podobają. Nie widzę nic niepokojącego, ale nie można na nich zbudować żadnej teorii ani testu.
Bzdury, mam 5dmk2 i wiem ze to shitex do zdjęć, za to video ma fajne. Myślałem że 5d3 to zmieni, aktualnie dostępne informacje temu zaprzeczają.
Kiedyś kupiłem kilka numerów jakichś czasopism audiofilskich. Tam też były takie stwierdzenia oraz rozważania nad znaczeniem doboru odpowiednich wtyczek i kabli zasilających
Z braku paliwa (znaczy się fotek i testów) wątek mocno upada.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
hmm...
ja tam jestem zadowolony ze zdjęć i to bardzo (gorzej z AF i wcale z video)
Miałem A700 i jak przeanalizowałem sytuację to doszedłem do wniosku, że jednak A900 jest zbyt kiepska a szklarnia zbyt droga by się w S dalej bawić
Ostatnio edytowane przez Roy P ; 06-03-2012 o 22:41 Powód: Automerged Doublepost