Strona 51 z 128 PierwszyPierwszy ... 41495051525361101 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 501 do 510 z 1273

Wątek: Canon 5d mark III - oficjalnie... i nieoficjalnie ;)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    tak naprawde to chyba jedyne czego sie nie da zdowngrade'owac (przepraszam za jezyk!) to AF, aczkolwiek upieral sie nie bede...
    Nie no litości, a co jeszcze tam jest do wycięcia .

Cytat Zamieszczone przez stormur Zobacz posta
    A skad taki wniosek ??? W moim poscie tego nie znajdziesz ... "dopisales" sobie ???

Nadaje sie. PS sie nadaje, Dreamweaver sie nadaje, Acrobat tez.

Ale nie uzywam ACR do wywolywania, bo znam program, ktory robi to znacznie lepiej. Z kazdym typem pliku RAW.

Taka jest MOJA opinia. Nie musisz sie z nia zgadzac. Nikt ( a juz na pewno nie ja ) nawet nie wymaga abys sie do niej odnosil. Wiecej, twoja opinia nt mojej opinii w ogole mnie nie interesuje !

Ale nie dopisuj mi czegos, czego sam nie napisalem. To co najmniej niegrzeczne...zeby nie nazwac rzeczy po imieniu ( bo znowu dasz mi ostrzezenie )
    Ja bym jednak prosił żebyś wziął pod uwagę, że nie prowadzimy tutaj dyskusji w ten sposób .

Prosiłbym też innych o zakończenie wątku na co kogo stać i po co ktoś coś kupuje. To naprawdę prywatne sprawy i nie ma powodu się tym zajmować na forum.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

to z CR brzmi jednak jak mocna sciema.
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Może dlatego zostawili 5D mkII w ofercie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Na początek Witam Wszystkich jako że to mój pierwszy wpis na forum.

Uważnie przyglądam się temu wątkowi bo od dłuższego czasu planuję przesiadkę na FF a D800 jakoś nie przypadł mi do gustu. 5d3 wygląda na papierze na to na co właśnie czekałem.

Może mnie zlinczujecie, ale zapytam jako że w ogóle nie znam Canona - czy zielony tryb na pokrętle to tryb auto? domyślam się że tak, ale czy on działa identycznie jak w lustrach klasy entry? czy ustawia te same parametry i to pełny automat? Jeśli tak to kolejny argument za bo czasami mógłbym pożyczyć sprzęt żonie która nie marudziła by że "taki drogi aparat a jakoś zdjęcia nie wychodzą"

Pozdrawiam Wszystkich

Kuba

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Qbańczyk Zobacz posta
    Może mnie zlinczujecie, ale zapytam jako że w ogóle nie znam Canona - czy zielony tryb na pokrętle to tryb auto? domyślam się że tak, ale czy on działa identycznie jak w lustrach klasy entry? czy ustawia te same parametry i to pełny automat? Jeśli tak to kolejny argument za bo czasami mógłbym pożyczyć sprzęt żonie która nie marudziła by że "taki drogi aparat a jakoś zdjęcia nie wychodzą"
    odpowiedz: tak, to jest taki automatogluptak, ze dobiera sam wszystko.
    www albo tez flickr

Bywalec
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Aha i zapomniałem
    Szandor :

Krasnystaw pozdrawiam Krasnystaw

jaki ten świat mały...

Bywalec Awatar Joshec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Uważnie przyglądam się temu wątkowi bo od dłuższego czasu planuję przesiadkę na FF a D800 jakoś nie przypadł mi do gustu. 5d3 wygląda na papierze na to na co właśnie czekałem.
    Pozdrawiam Wszystkich
    Kuba
    "Zielony prostokąt" to... automat. A poza tym myślę, że pełen automat, to pełen automat.
    Ja nie mam tego typu dylematów... nie mam zielonego prostokąta, ba! nie mam nawet pokrętła ;-)

Początki nałogu Awatar luc_october

Domyślnie

Rzeczywiście pachnie ściemą na CR. Chyba że gościu niedowidzi.

Coś już napisał

Domyślnie

Pozdrawiam Wszystkich

Kuba
    Jeśli dasz żonie to będzie marudzić że za ciężki i duży wiem co mówię
    Brak ;(

Strona 51 z 128 PierwszyPierwszy ... 41495051525361101 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów