Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
A znacie Zesraj się a nie daj się ?Jak kogoś nie stać będzie na 5d mark 3 a mark 2 nie będzie już nowych to ludzie będą kupować używki tak było jest i będzie. 50d zastąpiło 60d i tak samo będzie z 5d. Niestety takie prawa rynku a canona nic nie będzie interesować czy ty masz pieniądze czy nie. Jak nie masz to inny tańszy model i tyle.
Brak ;(
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
Nie bierzesz pod uwagę, że 5DmkII będzie taniał:
http://photorumors.com/2012/03/04/ca...ii-price-drop/
Do D800 ludzie eLek nie podepną więc może być :cool:.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Świetnie zobrazowałeś dlaczego 5D2 prawdopodobnie zostanie w produkcji i sprzedażyCo Canona interesuje rynek wtórny? 5D2 kosztuje tyle, że amator reprezentujący zachodnią średnią klasę jest go sobie w stanie kupić w kicie z 24-105 jako gadżet-zabawkę. Z 5D3 już tak różowo nie jest. Prawie 2x większa cena może albo prowadzić to tego, że Ci co już byli prawie zdecydowani na 5D2 pójdą w używkę albo w model niżej właśnie. Oba rozwiązania to mniej kasy dla Canona
Sądzę, że zostawią 5D2, 7D pewnie też jeszcze przez jakiś rok, może nawet dwa lata. Takie stopniowanie jest IMHO rozsądne. xxxxD xxxD i xxD jako amatorskie zabawki. 7D i 5D2 jako semi- profi, 5D3 w sumie można już uznać za profi 1D jako high-end, flagship, super-profi :P
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Goomis jeśli by tak było to canon by produkował 5d i 5dmk2 jednoczesnie a tak się nie stało. A czy canon zarobi mniej ? nie bo jak nie kupi ktos 5d mark 2 bo juz go nie bedzie to kupi np 7d i canon nadal zarabiaswoja drogą canona pewnie nie interesuje ile ty zarabiasz nie stać cię to weź sobie na raty oni maja taki tok myślenia.
Brak ;(
Przeglądałem sample z tego Canona z chirurgiczną dokładnością wpatrując się w kolejne części zdjęcia jak szpak w gnat i detale zdjęcia nie powaliły mnie... i nie mówię o wyższych ISO. Obrazek bardzo plastikowy. Z pewnością aparat ten ma wiele bajerów pomocnych przy fotografowaniu, tylko szkoda by było gdyby one przysłoniły pierwotną funkcję aparatu - a mianowicie dobre jakościowo zdjęcia.
Rawy też masz "plastikowe" ? LOL
Dobrze że jest, specyfikacja też bardzo fajna, kiedyś się go dorwie w łapki![]()
Panasonic FZ1000 *** Canon G3X *** Canon 500D
Było:C350D|C20D|C50D/C5D/CPro1/G1X m2
http://rafalfoto.y0.pl