Ja jednak do końca myślałem że Canon rozdzieli linie aparatu i video. Takie 5dmk3 bez video za 10k na starcie.
Ja jednak do końca myślałem że Canon rozdzieli linie aparatu i video. Takie 5dmk3 bez video za 10k na starcie.
Exacta (klisza) -> Zenit ET (klisza) -> Canon 300D (6Mpix) -> Canon 1D (4Mpix) -> Nokia 9500 (0,3 Mpix) -> Nikon D40 (6 Mpix) -> Nokia E90 (3 Mpix) -> Nikon D7000 (16 Mpix) -> Canon 1Ds (11 Mpix)
Nie wiem, czy ktoś już zamieszczał ten link - nie widziałem, więc żeby pokierować temat na odpowiednie tory wrzucam odnośnik do nowych obrazków na canonrumors
http://www.canonrumors.com/2012/03/t...ide/#more-9165
chociaż pewnie większość z Was już je widziała, ja jakoś przegapiłem...
Ostatnio edytowane przez filias ; 03-03-2012 o 23:53
5D/5DII, kilka szkieł, lampy, filtry i coś tam jeszcze
bebechy jak bebechy.
może ktoś wie i powie, co kryje się teraz w miejscu na uchwycie, na wysokości palca serdecznego?
5D/5DII, kilka szkieł, lampy, filtry i coś tam jeszcze
Jeszcze z ciekawych rzeczy to jest nowe zastosowanie tylnego kółka. W trybie filmowym umożliwia ciche sterowanie góra, dół, boki tylko poprzez dotyk. No i wychodzi na to, że nie ma lineskippingu w trybie video.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
jak dla mnie puszka ideał (na papierze)no może poza ceną
![]()
W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.
Nie wiem kogo nazywasz trollem, ale przeczytaj sobie swoje wpisy i wykaż troche samokrytyki. Jeśli kogoś kto zwyczajnie napisze swoje zdanie na forum to chyba coś Ci się pomyliło. Ta typowa polska zgryźliwość i chamstwo.
Większość w dupie była i gówno widziała, a do krytykowania innych są pierwsi.