ja tam jestem zawiedziony. Milion pól autofocusa tak naprawde na co komu to potrzebne? Korzystam z jednego bo tak jest po prostu szybciej i najbardziej niezawodnie. 22megapiksele przy 36 bodajze Nikona d800 to też dość słabo. No nie jest to coś na co warto było czekać przez tyle czasu
Czyli Canon zrobił błąd. Mogli zostawić tak jak było w mk2 i dowalić 50 mpx dać cenę 20K na starcie i dorzucać do zestawu karty pamięci oraz komputery.
Czyli Canon zrobił błąd. Mogli zostawić tak jak było w mk2 i dowalić 50 mpx dać cenę 20K na starcie i dorzucać do zestawu karty pamięci oraz komputery.
i tego chyba też nie rozumiem. Rozumiem, że każdemu milion pól autofocusa jest niezbędne
Ostatnio edytowane przez fotofoto ; 03-03-2012 o 22:42Powód: Automerged Doublepost
ja tam jestem zawiedziony. Milion pól autofocusa tak naprawde na co komu to potrzebne? Korzystam z jednego bo tak jest po prostu szybciej i najbardziej niezawodnie. 22megapiksele przy 36 bodajze Nikona d800 to też dość słabo. No nie jest to coś na co warto było czekać przez tyle czasu
Za dużo pól autofocusa, za mało megapikseli - chyba nie wiedziałeś co wymyślić??? A na co czekałeś?
5D/5DII, kilka szkieł, lampy, filtry i coś tam jeszcze
na coś innowacyjnego, a nie udogodnienia na poziomie "rozpoznawania uśmiechu". Na coś co by powaliło na kolana, bo jednak o to powinno chodzić przy wprowadzeniu nowego modelu